Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales Manager søges til Thomsen Food Line A/S i Aarhus

Har du et højt drive, og tænder du på salg? Er du en passioneret relationsopbygger med et godt købmandskab, som kan skabe gode relationer til både kunder, leverandører og samarbejdspartnere på det globale marked? Har du en kommerciel baggrund, erfaring fra en international virksomhed og gerne indgående kendskab til kødindustrien? Så er det dig, vi gerne vil have med på holdet!

Om stillingen

Som Sales Manager hos Thomsen Food Line A/S kvalificerer og opsøger du nye kunder og leverandører samt plejer og udvikler eksisterende kunderelationer.

Du identificerer nye kommercielle muligheder og sikrer vækst på tværs af forretningsområder med fokus på de asiatiske markeder; Singapore, Kina, Korea og Japan.

Nøglefokusområder:

  • At identificere, opsøge og udvikle nye globale kunder og leverandører samt vedligeholde eksisterende samarbejdsrelationer.
  • At holde dig løbende ajour om kødmarkedet og være på forkant med hensyn til bevægelser på markedet for kød og kødprodukter for derved at sikre, at indkøb gennemføres til de bedst mulige handelsbetingelser.
  • I samarbejde med salgskollegaer og logistikholdet at sikre kunder og leverandører den bedste service.

Stillingen indbefatter ca. 30-35 rejsedage om året, og du vil referere til den administrerende direktør.

 

Hvem er du?

Du har en kommerciel baggrund med flere års erfaring med salg, gerne på det globale marked. Det optimale vil være, at du også har indgående kendskab til kødbranchen både på leverandør- og kundeniveau.

Du er en passioneret sælger og en skarp mægler og menneskekender. Du brænder for at lave den gode forretning, har et højt drive og besidder et godt købmandskab samt gode forhandlingsevner. Derudover er du omstillingsparat, og du stortrives med at relationsopbygge og evner at skabe kontakt mellem kulturer.

Da alle salgsaktiviteter foregår på engelsk, og du dagligt er i kontakt med dine kolleger i Brasilien og Singapore, er det afgørende, at du behersker engelsk på et højt niveau. Det vil være en fordel, hvis du har boet i udlandet nogle år eller har indgående kendskab til f.eks. det asiatiske marked.

 

Thomsen Food Line A/S tilbyder

En flad struktur og et godt fællesskab, hvor dine kolleger interesserer sig for dig som person. Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på nytænkning og det at udfordre det bestående. Hos Thomsen Food Line A/S er der et godt læringsmiljø, og der er også plads til at lave fejl. Du bliver oplært grundigt, og du kan altid spørge en kollega om hjælp. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du sende en ansøgning og CV via Søg stillingen nedenfor.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. +45 30 85 13 31.

 

Om Thomsen Food Line A/S

Vores virksomhed blev etableret i 2004 og omsætter i dag for ca. 400 mio. DKK. årligt. Vi beskæftiger 9 ansatte på kontoret i Danmark.

I 2010 åbnede vi kontor i Brasilien, og der er i dag 5 ansatte. De beskæftiger sig primært med indkøb af varer fra vores sydamerikanske leverandører til vores kunder i Fjernøsten. I 2013 åbnede vi kontor i Singapore, og der er i dag 2 ansatte, som primært beskæftiger sig med salg.

Vore kunder er lokaliseret i Fjernøsten, Skandinavien, EU, Rusland og Afrika, og vores leverandører er lokaliseret i EU og Sydamerika.

Du kan læse mere om virksomheden på www.thomsen-foodline.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.