Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales Manager til kaastrup andersen

Mestrer du at sælge kundetilpassede ydelser? Så kan du blive vores nye Sales Manager.
 
Er du en erfaren og troværdig sælger, der trives med opsøgende salg? Motiverer det dig at åbne døre hos nogle af Danmarks største virksomheder? Så tag et kig på denne spændende mulighed som Sales Manager ved kaastrup|andersen i Silkeborg.

Din rolle
Du kan se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du som del af et dedikeret salgsteam bliver spydspids for et dynamisk konsulenthus, der hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med spændende digitaliserings- og forretningsprojekter. Dit salgsfokus bliver på tværs af kundernes værdikæde inden for primært handel, sundhed, og industri.
Du driver salgsprocessen frem, med hjælp fra de stærkeste specialister, således kunden opnår den mest optimale løsning på sin udfordring.

Du skal mestre kunsten at åbne dialogen til nye kunder på baggrund af effektiv og målrettet research. Samtidig har du fingeren på pulsen i forhold til eksisterende kunder og knytter proaktivt relation til nye beslutningstagere hos kunden.
Du kommer blandt andet til at:

 • Stå i spidsen for individuelle salgsmål i forlængelse af virksomhedens strategi
 • Opsøge og afdække nye kunder og forretningsmuligheder i hele Danmark
 • Servicere eksisterende kunder med fokus på at forbedre samarbejdet og videreudvikle løsninger
 • Være tovholder på tilbud, rammeaftaler, samt udarbejdelse af kundespecifikke løsninger
 • Arrangere og deltage i forskellige kunderettede ’gå-hjem-møder’
 • Deltage i og planlægge kunderettede aktiviteter i samarbejde med Marketing
 • Deltage i udarbejdelsen af salgsstrategier og kunderettede handlings- og aktivitetsplaner
 • Deltage i budgetlægning og udarbejdelse af fremtidige salgsmål

 • Hvad forventer vi af dig?
  Du er erfaren sælger, der motiveres af at skabe succes med selve salget. Du arbejder systematisk og struktureret for at optimere dine indsatser mod at blive den bedste i k|a. Du møder et ’nej tak’ professionelt, med entusiasme og kampgejst. I dialogen med kunden er det dine spørgsmål, der holder fokus på udfordringen, dens omfang og indflydelse på forretningen. Kunden oplever dig som skarp, ordholden og nærværende. Du har flair for at sætte dig ind i kundens grundlæggende ønsker og behov og videreformidler sikkert denne viden til dine kolleger.
  Som person er du empatisk og holder af at bygge bro mellem mennesker. Du har et højt energiniveau og brænder for at skabe resultater både solo og i samspil med andre. Du kommunikerer på alle niveauer i organisationen og er bevidst om, at du har to ører og kun én mund.
  I kaastrup|andersen arbejder vi sammen om at levere gode løsninger til vores kunder, derfor ved du også at kvaliteten af den sidste leverance afgør muligheden for yderligere salg og samarbejde med kunden.

  Vi lægger vægt på, at du har:
 • Har dokumenterbare resultater på opsøgende og vedligeholdende salg
 • Solid og ’stabil’ relevant erhvervserfaring med salg
 • Erfaring med store og mellemstore virksomheder, ideelt med salg af ydelser
 • En relevant uddannelse og kommunikerer flydende på dansk og engelsk

 • Hvad kan du forvente af os?
  Du kan forvente en grundig on-boarding, hvor du i sparring med vores CSO og salgskolleger klædes på til succes. Vi er et erfarent og respekteret konsulenthus og har skabt et miljø, hvor vi lærer af hinandens bedste løsninger. Du bliver en del af en vækstvirksomhed og får alle muligheder for at tage ansvar og styring for egne kunder og egne salgsmål. Du vil indgå i et dygtigt team af Sales Managers og Marketing Specialists. Din store viden om salg kommer derfor også til at være med til at spille en central rolle ift. vores eksterne kommunikation og marketingsstrategien, fordi vi kontinuerligt arbejder med at udnytte synergien mellem salg og marketing.

  Søg stillingen
  Send os din ansøgning, CV og uddannelsespapirer via https://www.kaastrupandersen.dk/karriere/ eller linket her på siden. Bemærk, at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Det er udelukkende et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er i gang, og ikke at den er startet forfra.
  For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte CSO Lars Glowienka på lgl@kaastrupandersen.dk eller 4182 5925.

  Vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet, så tøv ikke med at sende din ansøgning.
  Velkommen til kaastrup|andersen.  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.