Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales & Operation Controller - Bowl'n'Fun ApS

Sales & Operation Controller med flair for salg, analyse, rapportering og forretningsudvikling søges til Bowl’n’Fun ApS

Vi er i Bowl´n´Fun på udkig efter en organiseret multitasker med stor forretningssans, som er klar på at være en del af en kæde i udvikling, og hvor du får mulighed for at komme helt tæt på forretningens kerne.

I stillingen som sales og operation controller vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor overskrifterne er salg, analyse, rapportering og optimering. Du vil blive sparringspartner til vores distriktschefer samt direktør, der vil drage nytte af dine rapporteringer.

Du skal synes det er spændende at arbejde med analyse af driften i oplevelses-/ restaurationsbranchen. Du skal være nysgerrig på tallene og resultaterne, og se mulighederne for at kunne optimere. Du skal være med til at omsætte analyse til handling – uanset om det handler om indkøb, salg, og optimering. Du kommer til at arbejde for hele processen – fra analyse og målsætninger til opfølgning og profit.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være en bred vifte af bl.a.

  • Rapportering og opfølgning
  • Profitanalyser
  • Vagtplaneringssystemer og optimering heraf
  • Opfølgning på salgsrapportering
  • KPI´ers
  • Statistikarbejde og rapporter til ledelsen
  • Salgsstatistikker / købsstatistikker
  • Finansielle kontroller herunder opgaver som debitorer, kassedifferencer, korrekt registrering af aftaler.

Din profil:

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx Cand.merc i business controlling, HD, eller tilsvarende. Gerne 2-4 års erhvervserfaring fra en stilling med fokus på salgsanalyser og optimering

Du er idérig og proaktiv, analytisk og struktureret, og du arbejder selvstændigt. Du er en god kommunikator, der formår at formidle komplekse budskaber gennem gode præsentationer.

Om os:

Bowl’n’Fun ApS er kædekontoret for 17 Bowl’n’Fun-centre og restaurant The Grill rundt om i hele landet. Kædekontoret består af marketingafdeling, bogholderi, IT-afdeling, HR-afdeling, direktion, og servicecenter – hvor alle afdelinger hver dag arbejder for at drive og udvikle kæden. Du vil blive en del af et kontormiljø med en uformel tone og en flad struktur med direkte kontakt til nærmeste leder. Kædekontoret er beliggende i Svendborg.

Stillingen er fuldtid

Løn efter kvalifikationer

Arbejdspladsen er på vores kædekontor i Svendborg

Opstart aftales med rette kandidat.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.