Salg- og marketingassistent

Dansk Vejsikring A/S i Tune søger en deltidsmedarbejder, som kan assistere den ansvarlige for salg- og marketing.

Da salg- og marketingschefen er stærk svagtseende, har vi brug for, at assistenten kan være behjælpelig med praktiske opgaver i form af blandt andet researcharbejde og administrative opgaver i samarbejde med den ansvarlige.

Jobbet består af 10 timers ugentlig arbejde. Timerne ligger fordelt fra onsdag til fredag, og de specifikke detaljer aftales nærmere til jobsamtalen.

 

Vi forventer af dig:

  • At du er smilende, hjælpsom og fleksibel.
  • Gerne erfaring med salg- og marketing eller studerende inden for faget.

 

Jobbet er ikke tidsbegrænset, så vi søger en medarbejder, der også på sigt vil kunne varetage et job på 10 timer ugentligt.

 

Send din ansøgning bilagt cv til mailadressen tulipanvej15@gmail.com eller ring på 31 64 43 33, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ambitiøs Marketing Manager til international IT-virksomhed

ReQruiting ApS

Køge
Ansvar ReQruiting søger for DDD Retail K3 en Marketing Manager. Som Marketing Manager er dit primære fokusområde at styrke DdD Retails K3 s forretning gennem professionel eksekvering af marketingsaktiviteterne. Det er dig, der skal sikre en rød tråd...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

ScanPeople søger en marketing koordinator til barselvikariat hos Dräger Danmark A/S

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
Da Dr ger Danmark A S marketing koordinator er i den glædelige situation og skal på barsel, søger ScanPeople i den forbindelse efter en marketing koordinator til Dr gers danske afdeling i Herlev. Stillingen er sat til 1 års ansættelse. Som marketing...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018