Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salg- og projektledelse til Linimatic A/S - Helsinge - AFSLUTTET

Til nyoprettet stilling inden for salg- og projektledelse søges en teknisk velfunderet profil, som har øje for det kommercielle og samtidig kan drive projekter.

Om Linimatic A/S – vi tænker Zink og skaber vækst, specialist i trykstøbt zink

Hos Linimatic A/S skaber vi vækst og værdi med zink – både her og i udlandet. Siden 1967 har vi specialiseret os i trykstøbt zink, fordi vi ved, at Zink har mange fordele og muligheder når der skal bruges specielle produkter. Det er kort sagt en god forretningsstrategi at tænke zink fra start. Linimatic A/S tilbyder sparring fra den første idé fase, til produktion af det færdige produkt.  Linimatic A/S har kontor og produktion i Helsinge, og er ca. 30 medarbejdere. Virksomheden har blandt andet specialiseret sig i fremstilling af high-end produkter og arbejder på det grundlag sammen med flere kendte producenter af design produkter. Du kan læse mere om Linimatic A/S på www.linimatic.dk

Om rollen

Jobbet er en blanding af eksternt salg, hvor man kommer til at fungere som salgschef, og kontaktpunkt for nye og eksisterende kunder i forbindelse med salg, samt intern projektleder på udvalgte projekter.  Der vil være forventninger til, at der arbejdes struktureret med at afdække nye områder, hvor Zink-støbning kan bruges, samt at der skabes kontakt til nye kunder indenfor eksisterende segmenter. Det vil ikke være et mål i sig selv, at få så mange forespørgsler i hus som muligt, men i højere grad typen af forespørgsler, i relation til potentiel fremtidig forretning. Der er ikke tale om “kanvas salg” og stor rejseaktivitet. Rejseaktivitet skal være baseret på grundige analyser og forudgående kontakter, der indikerer at potentielle kunder har lyst til at høre nærmere, om deres mulighed for at anvende Zink-støbning. 

I relation til projektledelse, ønsker vi fremover at styrke projektledelsen, ved at operere med min. 1 kombineret konstruktør og projektleder i PTA, samt at salgsfunktionen kombineres med også, at påtage sig intern projektledelse på udvalgte projekter. Projektledelse foregår ved udarbejdelse af en Projektplan, baseret på en eksisterende masterplan, der justeres til det konkrete projekt. Interessenter består af PTA gruppen samt personer fra produktionen. Det er projektlederens opgave løbende at følge op på at terminer holdes. Ved afslutning af projektet er projektlederen ansvarlig for, at projektet kan overleveres til normal produktion. 

Arbejdsopgaver og ansvarsområde

 • Identificering af potentielle kunder og nye segmenter
 • Modtage forespørgsler samt første tekniske afdækning i form af kravs-afklaring
 • Afholde kundemøder in-house og eksternt
 • Oprette nyt tilbud samt afholdelse af kort afklaringsmøde med PTA
 • Udarbejdelse af skriftligt tilbud
 • Afklare tilbud med kunden
 • Initiere ordrebekræftelse samt oprettelse af ordre i system
 • Initierer udsendelse og kvalitetssikre opdaterede prislister
 • Udarbejdelse af analyser og handlingsplaner indenfor salg
 • Medvirke ved strategi udarbejdelse
 • Opfølgning på deadlines i projektplanen
 • Løbende opdatering af kunden
 • Deltagelse i dagligt kort PTA-møde, med mulighed for opfølgning og info. (5 –10 min)
 • Indhente tilbud på eksterne processer som eksempelvis overfladebehandling
Da vi er af den overbevisning, at Linimatic A/S ofte bliver valgt af kunderne i højere grad på grund af teknisk ekspertise end sælgerevner, er det vigtigt at du er teknisk velfunderet, men ikke nødvendigvis inden for støbning, men generelt. Ideelt set har du en teknisk baggrund som eksempelvis ingeniør eller anden teknisk uddannelse, indenfor konstruktion/maskinteknik, og har bopæl i Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Det er vigtigt, at man er i stand til at se muligheder, kan analysere og arbejde struktureret og målrettet i henhold til trufne beslutninger og strategier. Du skal have lederevner, der gør dig i stand til at faciliterer og eksekvere, med andre ord du kan både skabe, forfølge og afslutte dine opgaver/salg og projekter. Du kan kommunikere på engelsk på forhandlingsniveau og gerne tysk.  Vi ser gerne at du har kommerciel erfaring med segmentering og identificering af potentielle kunder i markedet.

Ansøgning og kontakt

Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat.
BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail eller via LinkedIn.
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager samarbejdet med Linimatic A/S i rekrutteringsprocessen. Vi ser frem til at høre fra dig.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.