Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SALGS- OG EKSPORTCHEF - Solid position ? Teknisk salg ? Selvstændig teamplayer

Den nordjyske virksomhed NTF-Aalborg A/S har eksisteret siden 1995. NTF-Aalborg A/S er en dynamisk, sund og vækstorienteret nichevirksomhed med en moderne og fleksibel maskinpark.

NTF-Aalborg A/S leverer et bredt program af rustfri, kundetilpassede løsninger, baseret på en avanceret udnyttelse af tråd og rundstål med fokus på maskinafskærmning, produktionsudstyr, inventar og hygiejneprodukter samt underleverandørarbejde, primært til levnedsmiddelindustrien og pharma.

NTF-Aalborg A/S ligger i Støvring og har ca. 30 ansatte.

For yderligere oplysninger om virksomheden se: www.ntf.dk

NTF-Aalborg A/S’ nuværende Key account director har planer om at nyde sit otium snart, hvorfor vi nu søger hans afløser til jobbet som:

SALGS- OG EKSPORTCHEF - Solid position ? Teknisk salg ? Selvstændig teamplayer

Med reference til firmaets direktør, bliver du ansvarlig for at vedligeholde samt udbygge virksomhedens position og salg på såvel det danske som eksportmarkederne. NTF-Aalborg A/S har en god position på det danske marked, hvor ca. halvdelen af omsætningen ligger, den resterende del af omsætningen går til eksport, primært på markederne Norge, Sverige, Tyskland, Østrig og Benelux. Din indsats skal i første omgang koncentreres omkring bevarelse af de stærke kunderelationer der er i dag. Men du er også indstillet på at finde nye kunder/markeder, for at løfte omsætningen i de kommende år. Der er tale om et meget selvstændigt job, men præget af stærkt samarbejde i en team-orienteret organisation. Vi kan således tilbyde dig et stærkt set-up, et solidt produktprogram med nogle af markedets bedste produkter og en sund virksomhed i vækst.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være koncentreret om:

  • Salg af de tidligere omtalte løsninger og produkter til kunder på dine markeder.
  • Planlægning af egen salgsindsats og salgsrapportering.
  • Hele forløbet fra identifikation af kundeemnerne, vurdering af samme, skabe den indledende dialog og interesse, planlægge og gennemføre salgsbesøg hos kunderne.
  • Rådgivning, tilbudsgivning samt opfølgning til kunden for den rigtige løsning.
  • Planlægning og deltagelse i udstillinger, messer og kundearrangementer.

Du er en erfaren og dygtig salgs- og eksportchef som færdes hjemmevant på eksportmarkederne. Du er en selvstændig holdspiller, som forstår at planlægge og strukturere din egen hverdag, men samtidig forstår vigtigheden af at være en ”del af holdet”, da du står forrest i et team hvor der er et godt samarbejde og gensidig respekt. Du forstår at drive dig selv og finder motivation i at drive salget fra start til ordren er landet hos kunden. Du har en respektfuld tilgang til kunder og kolleger og du brænder for at være med til at bringe virksomheden frem i front som international leverandør af moderne udstyr indenfor levnedsmiddelindustrien. Afdelingen består tillige af internt salg og marketing, som du vil stå i spidsen for. CEO varetager kontakten til nogen udvalgte key accounts.

Du taler og skriver dansk og engelsk. Kan du herudover tysk eller et tredje sprog, så er det kun et plus. Du er rutineret i brugen af IT hvor vi hos NTF-Aalborg A/S anvender SuperOffice som CRM, VISMA som ERP og MS Office. Du trives med at rejse og som udgangspunkt forventer vi ca. 50-60 dage om året. Bopæl ser vi gerne er i fornuftig køreafstand fra virksomheden i Støvring.

Din baggrund kan være teknisk, hvor du har bevæget dig over i eksporten efterfølgende. Du har måske suppleret med en kommerciel uddannelse som Eksporttekniker, HD eller lignende. Men din uddannelse er ikke afgørende, da det vigtigste er, at du kan se dig selv i jobbet og kan skabe de ønskede resultater. Du har et højt drive, er vedholdende og særdeles gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du kan se dig selv i en stilling, hvor du med en solid arbejdsindsats kan gøre en god karriere i en særdeles sund og veldrevet virksomhed.

Vi tilbyder ansættelse i et godt og veldrevet firma, hvor udvikling, produktion og salg, af kundetilpassede løsninger er drivkraften. Du vil få en løn som modsvarer dine kvalifikationer, herunder de goder som hører sig til, pension og sundhedsordning.

Kan du genkende dig selv i jobbet, så send en ansøgning mærket ”NTF-SEC” til job@varbergmanagement.dk For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.