Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgs- og entrepriseleder til AVS Vejsikring, Gadstrup

Til vores afdeling i Gadstrup, Sjælland, søger vi en salgs- og entrepriseleder.

Kan du løse store og små afspærringsprojekter, så bilisterne kommer sikkert igennem vejarbejdet? Er du den udførende type og sætter du pris på stor kontakt til kunder og kollegaer?

Så er det dig vi søger i AVS Vejsikring til vores afdeling i Gadstrup.

AVS Vejsikring leverer professionelle løsninger og rådgivning omkring trafik- og vejsikkerhed der skaber tryghed for trafikanter og kunder.

AVS Vejsikring af er en del af AVS Group som er grundlagt i 1961 i Kürten. Med vores 38 afdelinger og over 1100 medarbejdere på europæisk plan bliver du en del af et selskab, som er markedsleder inden for vores felt. Vi leverer fuld service fra en kilde. Vi har egen produktion og handel med trafiksikkerhedsprodukter og leverer trafiksikkerhed i forbindelse med både små og store infrastruktur projekter.

Er du den salgs- og entrepriseleder vi søger?

Du kan nikke genkendende til, at du med dit drive, får skabt gode resultater uden at du går på kompromis med kvaliteten i de opgaver der skal leveres.


Gennem din opmuntrende og inkluderende adfærd, bidrager du til den gode teamånd og til, at I ser løsningsmuligheder. Du samarbejder tæt med dine kolleger og samarbejdspartnere, så opgaverne løses for kunden.


Dine primære opgaver er:

  • Du varetager kundeforespørgsler på afspærring vedrørende vejprojekter
  • Du laver aftaler med kunden og udfærdiger tilbud
  • Du søger tilladelser hos vejmyndigheder
  • Du involverer kollegaer og underleverandører ud fra dine projektbeskrivelser og styrer projektet
  • Du koordinerer og styrer dialogen med folk i marken til projektet er afsluttet
  • Du fakturerer kunden, har sags opretning og timeregistrering
  • Du en god kollega der med din optimistiske tilgang, bringer humor og sjov med på arbejde

Vil du være en del af et dygtigt team.

Du har de færdigheder og erfaring som salgs- og entrepriseleder der skal til, gerne med viden fra vejprojekter, entreprenørbranchen eller lignende relaterede brancher. Du er vant til tæt kundekontakt og trives med at servicere kunderne, lede og udvikle projekterne.

Du tager ansvar og arbejder selvstændigt, og du formår at inddrage og lytte til dine kollegaer og står bag dem ude i marken. Du kender vigtigheden i god struktur, du er vant til at håndtere tilbud, rettet mod små og mellemstore kunder. Du har købmandskab, kan dine administrative opgaver og bliver begejstret af samarbejdet med kunder.

Hvad tilbyder vi dig:

Et alsidigt job med en spændende hverdag, hvor frihed under ansvar er gældende i alle facetter. Kollegialt så hjælper og bakker alle op om hinanden. Der er en god stemning og virksomheden er under udvikling.

AVS Vejsikring er en virksomhed med mange typer vejprojekter og selvom der er travlt og der arbejdes døgnet rundt, er der altid glæde og positivitet i virksomheden.

Hvad gør du nu?

Er stilling interessant og kan du se dig selv i den, så klik på knappen "Send ansøgning" herunder og send os din ansøgning og dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Projektchef Morten Facius på mff@avs-vejsikring.dk eller 24414830.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://avs-vejsikring.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.