Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgs- og kundekonsulent - Sverige (barselsvikariat)

Taler du svensk og brænder for salg og kundekontakt?

Mileage Book søger en målrettet og resultatorienteret sælger og support-backup til det svenske marked.

Mileage Book er en IT-virksomhed, der står bag IT-systemet af samme navn til registrering og håndtering af kørselsregnskaber, puljebiler, udlæg og firmakort. Mileage Books kunder spænder lige fra iværksætteren til de større virksomheder og det offentlige.

Om jobbetJobbet er en alsidig stilling hvor du har en stor kontaktflade, både internt og eksternt. Som salgskonsulent har du ansvaret for salg af Mileage Books virksomhedsløsning til små og mellemstore virksomheder på det svenske marked. Med reference til vores salgschef kommer du til at arbejde med alle salgsfacetter fra mødebooking, onlinemøder, kontraktforhandling til onboarding af kunder. Ydermere skal du håndtere supporthenvendelser fra vores svenske kunder og bidrage med oversættelse og tekster til det svenske marked.

Mileage Books kontor ligger i Silkeborg, hvorfra du vil arbejde.

Dine kvalifikationer

  • Du har en naturlig interesse og flair for IT og nyeste teknologier
  • Du brænder for at sælge og er god til det
  • Du har erfaring med mødebooking
  • Du er udadvendt og serviceminded
  • Du arbejder struktureret og kan prioritere dine opgaver
  • Du har gåpåmod og vil gerne gøre en forskel
  • Du er nysgerrig og hurtig til at tilegne dig ny viden
  • Du taler og skriver svensk på højt niveau

Din profil Du har en stærk salgsprofil med sans for godt købmandskab.I tidligere jobs har du bevist, at du er struktureret og kan skabe resultater, fordi du er en igangsættende og selvkørende person. Da du spiller en stor rolle i at opnå opstillede budgetter, er det væsentligt, at du er resultatorienteret, serviceminded og forstår vigtigheden af at skabe gode relationer. 

Du tilbydesEt afvekslende og udfordrende job i en dynamisk virksomhed. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling og gode ansættelsesforhold. Du tilbydes en attraktiv løn og pension efter kvalifikationer. Jobbet er et vikariat som løber fra april 2021 til marts 2022. Mileage Book er en vækstvirksomhed, så for den rette profil vil der være mulighed for fastansættelse efter vikariatet.

VirksomhedenMileage Book er blandt de stærkeste brands i DK inden for systemer til kørselsregistrering og expense management. Mileage Book er en iværksættervirksomhed grundlagt i 2014 med flere end 100.000 brugere. De største markeder er Danmark og Sverige.

AnsøgningHar du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at ringe til adm. Direktør Carsten Guldhammer på telefon 29332050. Dit CV og ansøgning sendes til guldhammer@mileagebook.com.

Send din ansøgning hurtigst muligt – vi ønsker om muligt at finde den rette kandidat inden udgangen af marts, og indkalder derfor til samtaler løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.