Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgs- og serviceminded tekniker/reparatør

Lige nu søger vi salgs- og servicemindede teknikere til vores butikker i hhv. Greve og Valby. Det er et krav, at du som minimum har dokumenteret erfaring med reparation af smartphones, men også gerne af tablets og computere. Stillingen indebærer daglig kundekontakt og vi forventer derfor, at du er udadvendt, opsøgende og professionel i din tilgang. Som person er du ansvarsbevidst, resultat- og løsningsorienteret og du formår at arbejde selvstændigt. Du taler og skriver dansk, og er minimum 18 år.

Det forventes, at du er fleksibel i forhold til arbejdstiderne og kan arbejde i weekender (10-17) og hverdage (10-19). Arbejdsplanen tilrettelægges efter aftale og der tages hensyn til ønsker, som måtte passe ind i den daglige drift. Vi søger både fuldtidsmedarbejdere (37 timer/uge) og deltidsmedarbejdere (15 timer/uge) med snarest mulig tiltrædelse. Løn og bonus efter kvalifikation/erfaring. 

Hvad forventer vi af dig?
Som salgs- og serviceminded tekniker drives du af at hjælpe og forstå vores kunders behov, og du har som minimum bred erfaring med reparation af iPhones og/eller iPads. Du er teknisk dygtig og har flair for salg der gør, at du er i stand til at opnå butikkens salgs- og servicemål. I dit møde med kunden er du udadvendt, overbevisende og tryghedsskabende i din kommunikation. Som person er du ansvarsbevidst og er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret. Du har let ved at følge procedure og er dygtig til at bevare overblikket, også under stressede situationer. Derudover har du lysten til at yde service i særklasse og forstår vigtigheden i at skabe positive kundeoplevelser. 

Hvem er vi og hvad kan du forvente af os?
Nordic Repair er en dansk virksomhed med fokus på reparation af smartphones, tablets og computere. Vores vision er at bidrage til en lavere mængde elektronikaffald og samtidigt få flere til at købe brugt IT. På verdensplan smider vi 65.000 tons mobiltelefoner ud om året eller det der svarer til vægten af 455 blåhvaler! Kun 11% af disse telefoner bliver genbrugt, mens resten ofte ender i skuffer eller direkte i skraldespanden. I Danmark er vi desværre ikke meget bedre - tværtimod indtager vi 3. pladsen over listen af lande i Europa, der genererer mest elektronikaffald pr. indbygger! Hos Nordic Repair vil vi gerne være med til bremse den udvikling og samtidig gøre op med “brug- og smid væk” -kulturen. Tallene viser nemlig, at hvis blot 1 ud af 4 personer genbruger deres mobiltelefon vil det på verdensplan reducere udledningen af drivhusgasser svarende til 4 millioner biler. Ved at reparere og give nyt liv til ødelagte smartphones, tablets og computere, bidrager vi som virksomhed aktivt til en grønnere og bedre fremtid.

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst med ambitioner for fremtiden. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores produkter samt services og vi går ikke på kompromis med vores værdier. Vores størrelse gør, at der ikke er langt fra beslutning til handling som samtidig betyder, at vi er omstillingsparate. Som ansat får du frihed under ansvar som bl.a. betyder, at du selv får lov til at strukturere din egen arbejdsdag. Vi er et mindre team og du vil derfor hurtigt opleve at blive en del af “familien”, hvor vi alle støtter og hjælper hinanden. Vi sørger naturligvis for at sætte dig grundigt ind i vores procedurer og retningslinjer, så du er godt klædt på i dit møde med kunderne. Hos os er tonen let, humøret højt, og tempoet stærkt! 

Hvordan ansøger du stillingen?
Hvis du er interesseret i at blive en del af teamet, skal du sende din ansøgning til job@nordicrepair.dk. I ansøgningen bedes du angive, om du søger fultids- eller deltidsstilling og hvilken af de to afdelinger, du helst ser dig placeret i. Husk også at fremsende CV som dokumentation på din tidligere erfaring som reparatør, da det er et krav for at kunne komme i betragtning til stillingen.

Vi opfordrer dig samtidig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder jobsamtaler. Ansøgningsfristen er d. 1. juli 2020 og du hører fra os senest 2 uger efter ansøgningsfristen. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os pr. mail job@nordicrepair.dk.

Vi gør opmærksom på, at det er en forudsætning for ansættelse, at du har en straffeattest, som er forenelig med stillingen. Såfremt du bliver tilbudt stillingen, skal du derfor forevise straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.