Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgs- og SoMekoordinator

Wood Studio, en ung, dynamisk og kreativ møbelvirksomhed, med fokus på redesign af danske designklassikere, er i rivende udvikling og oplever en kraftig vækst. Som følge heraf søger vi nu dig, der skal være med til at styrke og udvikle virksomhedens frontend-del, og generelt være med til at præge virksomhedens fortsatte udvikling.

Du bliver et afgørende touchpoint på kunderejsen. Kunden skal opleve stor imødekommenhed, tillid, sikkerhed og tryghed hele vejen, fra den indledende kontakt til levering af produktet. Det er dit ansvar at være tovholder på kundekontakten og ordreflowet hele vejen. Og det er uanset om du har direkte eller indirekte kontakt til kunden. Kendskab og erfaring med CRM software er et stort plus.

Du skal selvstændigt og effektivt håndtere kundeforespørgsler, fastholde kundekontakt i et løsningsorienteret perspektiv, hvor kundens forventninger som minimum indfries.

Du har derfor et naturligt talent for at yde sublim kundeservice, og derigennem løfte salget og vores kunders tilfredshed yderligere.

Derudover har du ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af vores digitale salgsplatforme, herunder vores website og Instagramprofil, samt den kundeinteraktion der skabes herigennem.

Til marketingsopgaverne står du for planlægning og eksekvering af digitale marketingstiltag, udarbejdelse af contentkalender, content, nyhedsbreve, SoMe-kampagner etc.

Den digitale marketingsfunktion stiller krav til;

  • at du kan arbejde med kommunikation på et analytisk og strategisk niveau
  • at du kan identificere/segmentere kunderne og formidle content i overensstemmelse med målgruppens motivationsfaktorer, vores tone of voice og generelle image.
  • at du har en kreativ og æstetisk sans i arbejdet med visuelt materiale.

Erfaring med grafisk software eksempelvis Adobe Creative Cloud er en fordel, men ikke et krav.

For at komme i betragtning til jobbet skal du kunne dokumentere følgende personlige og faglige kompetencer:

  • Stort salgs- og servicegen
  • Selvstændig
  • Iderig
  • Struktureret
  • SoMe kompetent – Instagram og Facebook
  • Retorisk velfunderet (dygtig formidler)
  • Kreativ (grafisk)

Vi forestiller os, at du er markedsføringsøkonom, serviceøkonom, eller evt. bachelor i digital marketing el. lign., og din erhvervserfaring kan være fra en designvirksomhed i detailbranchen – fysisk og/eller online.

Passionerede Ildsjæle og go-getters med et medfødt/selvlært talent for ovenstående, som ikke nødvendigvis er dokumenteret gennem en uddannelse - opfordres også i særdeleshed til at søge stillingen.

Du bliver en del af et dedikeret TEAM i en ung virksomhed i rivende udvikling, hvor det er sjovt og rart at være, og hvor der er højt til loftet. Og hvor du i tæt samarbejde med virksomhedens ejerleder, bliver en vigtig nøglemedarbejder, som er med til at sætte retningen og nå nye vækstmål.

Der er tale om en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Mulighed for supplerende salgsprovision eller bonusordning. 

Send os en motiveret ansøgning og CV til Wood Studio, Erritsø Møllebanke 35A, 7000 Fredericia via mail mail@woodstudio.dk hurtigst muligt.

Kontaktperson: Christina Koch Petersen

Vi indkalder til samtale løbende.

Yderligere info: www.woodstudio.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.