Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgs- og udviklingschef

- Evner du at opbygge stærke relationer til TS-gruppens medlemmer, og brænder du for at bidrage med dit branchekendskab i en ny sammenhæng?

TS-gruppen er Danmarks største landsdækkende ejerledet netværk af el-installatører, baseret på et frivilligt værdiskabende samarbejde med fokus på mennesker, miljø, energi, kvalitet og den bedste service. Du får her mulighed for at blive en del af et team kompetente og fagligt dygtige medarbejdere i et sundt og veldrevet selskab.

TS-gruppen søger en ambitiøs, selvstændig og relationsskabende salgs- og udviklingschef, som vil være med til at udbygge netværkets position. Netværket har et strategisk mål om at udvikle en fælles kundebase samt tilføje 4-6 nye medlemmer over de kommende år. Det betyder, at du får et stort ansvar, masser af forskelligartede arbejdsopgaver, og som TS-gruppens ansvarlige i markedet får du en stor berøringsflade. TS-gruppen arbejder hver dag på at yde de 40 ejerledede elektriker- og elinstallationsvirksomheder en professionel og excellent service, baseret på deres individuelle ønsker og behov.

Jobbet:
Du får en central rolle i netværkets fortsatte vækst. I samarbejde med direktøren bliver din hovedopgave, at indgå aktivt i udviklingen af koncepter og services til medlemmerne. Derudover har udviklingen af en fælles kundebase en stor prioritet og vil skabe værdi for TS-gruppen og dens centre. Kontinuerlige besøg hos TS-centrene, indgå i sparring og deltage i udviklingsopgaver for såvel ledelse som medarbejdere hos de enkelte centre. Og endelig at sikre udvikling og fastholde centrene hos TS-gruppen. Stillingen er således meget bred. Arbejdsområderne vil typisk omfatte salg og service, økonomi og drift, indgåelse af indkøbs- og leverandøraftaler, administration og rådgivning af generel karakter. Derfor skal du både kunne arbejde med overordnede strategiske tiltag og med daglige ”hands-on” opgaver, hvor dette er påkrævet.

Faglige kompetencer:
Den rette kandidat har erfaring med salg og forretningsudvikling, optimering af forretningsprocesser og rådgivning. Det forventes, at du har branchekendskab, og du har fingeren på pulsen i forhold til branchens udvikling. Du er rutineret it-bruger og har erfaring med Office-pakken.
Som person er du forretnings- og resultatorienteret, analytisk og omkostningsbevidst. Du er dygtig til at opbygge relationer og har gode kommunikationsevner og gennemslagskraft. Du trives med udvikling og er i stand til at omsætte idéer til konkrete løsninger. Du er forhandlingsstærk og arbejder struktureret og effektivt.

Personlige kompetencer:
Du besidder et stort drive og tager 100 % ejerskab på opgaven, selvom du indgår i teams. Du er en moden, robust og velovervejet person, der evner at få andre med dig i en empatisk og kommunikerende dialog. Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre. Og så har du humor.

TS-gruppen er en arbejdsplads i udvikling med plads til forandringer i et uformelt miljø. Du får stor indflydelse på din egen hverdag i et inspirerende miljø med stor faglighed samt gode og glade kollegaer. Der bygges på grundlæggende værdier som troværdighed, engagement, kvalitet, teamwork, nytænkning og respekt for kunden.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Lønnen aftales individuelt. TS-gruppen har kontor Hedensted.

Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.

TS-gruppen blev etableret i 1984 og er Danmarks største landsdækkende ejerledet netværk af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder. Med mere end 63 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet har TS-gruppen en landsdækkende profil, som sikrer kunderne adgang til alle kompetencer uanset hvor i landet, de efterspørges. TS-gruppen har fokus på vidensdeling, kompetenceudvikling, samarbejde og partnerskaber med deres kunder og leverer en bred vifte af ydelser indenfor deres kompetenceområde, herunder belysning, boliginstallationer, kontorinstallationer, industriservice, landbrugsservice, kommunikation, sikringsanlæg, ventilation og varmeanlæg samt energibesparelse. Se mere på www.ts-gruppen.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Salg/Marketing chef

Elka Rainwear A/S

Sunds
Salg Marketing chef ELKA Rainwear A S er blandt Europas førende producenter af vandtæt og funktionsdygtigt arbejdsbeklædning. Med en ambitiøs målsætning om fortsat global vækst søger vi en Salg- & Marketingchef. Med reference til den administrerende...
Indrykket:14. maj 2020

Divisionssalgschef - Metalindustrien

PRO&CO A/S

Ikast
KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA,...
Indrykket:29. maj 2020

Salgschef til dansk designvirksomhed

PRO&CO A/S

Ikast
Godt håndværk skal værdsættes. Er du Salgschefen, der kan stå i spidsen for stærke designs som Kubus stagen og Den trætte mand - lænestolen, så endnu flere mennesker kan nyde disse skønne danske designs? Om jobbet Som Salgschef bliver det dit ansvar...
Indrykket:1. maj 2020