Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgs- & servicechef til VVS-afdeling i Rødovre søges

Vi søger en erfaren, motiveret og dedikeret salgs- & servicechef primært til Storkøbenhavn området men også med opgaver på resten af Sjælland efter behov. Du skal med godt humør, gode kommunikationsevner samt et solidt teknisk kendskab til VVS, med hovedvægt på ejendomme/varmecentraler i Storkøbenhavn samt mindre renoveringssager og fjernvarmeinstallationer, kunne stå i spidsen for at sikre, at vores ambitioner om vækst indfries.

I stillingen bidrager du aktivt til realiseringen af vores mål om fastholdelse og mersalg på eksisterende kundeporteføljer, samt proaktivt sikrer lønsom indtjening af nye kunder gennem høj grad af rådgivning og verdensklasse service.

Dine arbejdsopgaver omfatter tilrettelæggelse af kundebesøg, løbende dialog og faglig sparring med montørerne, selvstændigt budgetansvar og kunne forestå forhandling og indgåelse af samhandelsaftaler. Hvordan du skaber salget og åbner dørene ude hos virksomhederne afhænger af dig, dit talent og din salgsstil. Din dagligdag vil i stor stil indeholde pleje og tæt kundekontakt og kundebesøg ved både privat og erhvervskunder.

Om dig:

  • Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor vvs og har erfaring med salg, rådgivning og kalkulation.
  • Du er forretningsorienteret med god fornemmelse for at argumentere for vigtigheden af en professionel og proaktiv VVS-leverandør.
  • Du er tillidsvækkende og god til at opbygge relationer – samtidig med at du besidder både autoritet og integritet.
  • Du er struktureret og ansvarsbevidst.
  • Du har erfaring med kundekontakt og er vant til, og trives med, at samarbejde på tværs af funktioner.
  • Du har gode IT-kundskaber, og formår hurtigt at sætte dig ind i nye systemer og anvender IT-værktøjer som en naturlig del af hverdagen.

Du tilbydes:
Du refererer til Divisionschefen for VVS og bliver ansvarlig for Region Sjælland, hvor du arbejder og agerer selvstændigt. Vi har afdeling i Rødovre, som du vil blive tilknyttet. Der er tale om et job med høj frihedsgrad og med store muligheder for at præge din egen stilling såvel som udvikling i afdelingen.

Du får en varieret hverdag i en organisation med fokus på faglig og personlig udvikling. Du vil ligeledes blive bakket op af et professionelt kundecenter, som sikrer dig den nødvendige interne back-up.

En løn der modsvarer dine kvalifikationer samt en attraktiv bonusordning - suppleret med pension, sundhedsforsikring og gode kolleger.

Send din ansøgning med relevante bilag via knappen "Send ansøgning" hurtigst muligt.

Søberg teamet
Som ansat i Søberg gruppen er du med i et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for VVS- og Energiservice. Vi har energi og en stor kærlighed til faget og for os er kunden altid i centrum – hvad enten det drejer sig om store opgaver eller mindre reparationer. I teamet bygger vi vores samarbejde op omkring vores fem værdier ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet. Vi arbejder løbende på at udvikle hinanden og i fællesskab give vores kunder en god oplevelse.

I Søberg gruppen tilbyder vi service og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt øvrige VVS-opgaver.

Søberg Gruppen, som er grundlagt i 1990 består af VVS Søberg og af energiservicevirksomheden Energiservice. Der er samlet 180 medarbejdere i Søberg Gruppen, med hovedkontor i Hammelev lige ved motorvejen.


Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Morten Søberg
Tlf.: 70226160
Tlf.: 51505671

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.