Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent

Salgsassistent- Detailhandel
Forstår du at sætte kunden i centrum og yde den bedste service? 

Vi søger en salgsassistent med stort engagement, som i samarbejde med butikkens øvrige personale kan tage ansvar og løse de opgaver, der er i forbindelse med den daglige drift. 
Vi skal bruge en dygtig sælger med masser af positiv energi og som samtidig forstår vigtigheden af, at have fokus på kvaliteten af altid at yde den bedste rådgivning og service til vore kunder. 

BAGGRUND OG KOMPETENCER: 
Vi forventer at du er uddannet i en butik eller har længere tids erfaring fra detail salg, samt er fortrolig med IT. Du arbejder ihærdigt og målrettet og sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde. Du er positiv, energisk og udadvendt. 

DERUDOVER ER DET ET KRAV AT: 
du er smilende og har lyst til at yde en professionel betjening du er ambitiøs, serviceminded og går højt op i at nå dine mål. Du er en dygtig sælger, der har flair for at vejlede kunderne. 

VI TILBYDER: 
En travl og varieret hverdag i en spændende virksomhed, hvor du vil blive en del af et professionelt og engageret team. Du bliver involveret i såvel salg, kundeservice, butikstrimning samt alt inden for den daglige drift. 

Da vi behandler ansøgningerne løbende bedes du sende din ansøgning snarest muligt til Danny Wøldike Nielsen på mail: dn@sitnsleep.dk mærket "Sælger Herlev" 

Arbejdssted: Herlev Hovedgade 191, 2730 Herlev
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Elev som salgsassistent

Sit'n Sleep med Møbeloutlet

Herlev
Elev - Detailhandel Sit n Sleep A S Er du klar til en udfordrende og spændende karriere i vores bolighus, hvor salg og kundeservice er omdrejningspunktet? Som elev i Sit n Sleep bliver du en vigtig del af vores salgs team og kommer til at prøve kræf...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:15. november 2018

Nattevagt til Shell Service Herlev

Shell Service

Herlev
Kan du se dig selv sælge med et smil og være en del af et dynamisk team? Vi søger Nattevagt til Shell Service Herlev. 37 timer om ugen. Du har en dynamisk arbejdsdag, hvor du har kunden i centrum og fokus på, at butikken altid er indbydende. Som per...
Indrykket:2. august 2018
Udløbsdato:27. september 2018

Salgs back-up søges

GA Group A/S

GA Trading er et handelshus beliggende i Kastrup, som hjælper danske leverandører med, at sælge deres varer på det grønlandske detailmarked.Til vores salgsafdeling for sport, mode og fodtøj søger vi en salgsback-up til snarlig tiltrædelse, som selvs...
Indrykket:9. august 2018
Udløbsdato:7. oktober 2018