Salgsassistent

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded assistent til vores butikker i Odense, henholdsvis beliggende i Bilka og Rosengård Centret. Stillingen er en fastansættelse på fuldtid.

Som assistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Hos Louis Nielsen er kunderne livsnerven i vores forretning. Det er derfor afgørende, at du kan se dig selv udfylde disse forventninger, for at være den helt rigtige til stillingen:

- Den rigtige kandidat til stillingen har allerede stor erfaring i personligt salg og forstår at levere en formidabel service i tæt dialog med kunderne.

- Det er endvidere helt essentielt, at du er positiv og tillidsvækkende i din omgang med kunder, og at du motiveres af at give alle kunder en positiv oplevelse.

- Kandidaten, vi søger, skal være en ambitiøs team player, der udviser engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel hver dag - både for kunderne og sine kollegaer.

 

Som assistent hos Louis Nielsen får du en travl, men spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordne lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Hos Louis Nielsen bliver du en del af et stærkt og professionelt team med dygtige og engagerede kolleger, som med fælles støtte og motivation sørger for at bibeholde Louis Nielsens velkendte høje kundeservice og kliniske standard. Omgangstonen er uformel, og vores firmakultur er præget af pionerånd og en positiv indstilling til fremtiden.

Hvis du har karrieredrømme og ambitioner om at blive partner og medejer af din egen butik, kan dette også være en mulighed på sigt. En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, opfordrer vi dig endelig til at kontakte butikkens chef og få lejlighed til at høre mere om de muligheder vi tilbyder dig. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer. 

Fremtiden tegner sig således rigtig spændende, og vil du med på vinderholdet, skal du søge via linket her på siden.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Grillekspedient

Grill Corner IVS

Odense
Grill Corner søger en ekspedient Opgaverne vil bestå af: Tage imod ordre på telefon og direkte Håndtering af netbestillinger Kassebetjening Tilberedning af grillretter Du har: Talforståelse Er smilende og serviceminded Moden og ansvarlig Taler og sk...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Salgsassistent

Louis Nielsen Svendborg ApS

Svendborg
Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor en barselsvikar fra 1. juli 2018 og minimum 9 måneder til vores butik i Svendborg.Du skal for denne stilling være indstillet på at afholde dine ferie enten inden ansættelse eller fra medio august o...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Butiksassistent søges

BEAUTYCOS ApS

Odense
BEAUTYCOS søger en motiveret og engageret butiksassistent med salg i blodet til vores flotte butik i Klaregade 21 , 5000 Odense C. Vi er en travl virksomhed med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Salgsassistent

Louis Nielsen Middelfart ApS

Middelfart
Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Middelfart. Stillingen er på mellem 32 og 37 timer om ugen.Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018