Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent til Flying Tiger Copenhagen, Skive

Forestil dig et job, hvor dagene flyver afsted og hvor du ikke har lyst til at det bliver fyraften. En arbejdsplads omgivet af kreative varer og sjove kollegaer. Et sted med mange glade og loyale kunder. Sådan er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi vil rigtig gerne have dig som ny kollega.

Det kræver noget ud over det sædvanlige at være salgsassistent i Flying Tiger Copenhagen. Du skal vide hvad god service er, og du skal brænde for at yde den. Vores kunder skal føle sig trygge og godt tilpas – og så skal de forlade vores butikker med lysten til at komme tilbage.

Hvem er du?

Det skal være sjovt at være i en Flying Tiger Copenhagen butik – både for vores kunder, men også for dem der arbejder der. Derfor er du typen der kan skabe en fest!

Du er god til at holde orden og i det hele taget sørge for, at butikken altid ser flot og spændende ud. Du trives med forskellige arbejdsopgaver, og synes det er fedt at have travlt.

Vores eneste krav til dig er at:

 • Du er fyldt 18 år
 • Du kan arbejde 15 timer om ugen
 • Du kan arbejde både dagstimer, aftener samt weekender
 • I tillæg til ovenstående ser vi efter dig som er god til at holde orden, har et innovativt og løsningsorienteret mindset, og så spreder du positiv energi som smitter af på både kunder og kollegaer.

  Tidligere erfaring med kundeservice og butiksarbejde er en fordel men ikke et krav.

  Hvem er vi?

  Flying Tiger Copenhagen er en af verdens mest succesrige – og absolut sjoveste – detailvirksomheder. Vi har en stærk og åben kultur med gennemsyrende værdier. Vi holder af forskellighed og diversitet, og så er vores døre altid åbne.

  Vi kan tilbyde dig et job på en uhøjtidelig arbejdsplads hvor du bliver en del af et team af søde, åbne og hjælpsomme kolleger, der kan lide det de laver.

  Så hvis du elsker at være på, og er vild med Flying Tiger Copenhagens koncept, synes vi, at du skal blive salgsassistent i vores butik i Skive.

  Tiltrædelse senest 1. Juni.

  Skynd dig at sende en ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.