Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent til køkken - til vores livsstilshus i Lyngby!

Johannes Fog er stedet hvor kvalitet og service er i højsædet – både i forhold til kunder og medarbejdere. Vi søger lige nu en kollega til vores store afdeling med alt til køkkenet.

Stillingen
Det daglige arbejde vil bestå i at servicere og rådgive kunder, at bestille varer hjem, at sørge for, at der er den rette mængde varer i dit ansvarsområde samt at holde orden på hylder og borde.
Du skal sælge et spændende og bredt kvalitetssortiment af mærkevarer med udgangspunkt i vores store afdeling med alt lige fra kongeligt porcelæn, gryder til skåle og mærkevarer inden for gaveartikler. Du får samtidig ansvaret for dit eget produktområde, herunder også for indkøb.

Dig
Du har situationsfornemmelse og sans for god kundebetjening. Du kan sammenkæde godt købmandskab med rollen som professionel rådgiver. Du engagerer dig, og du har en positiv indstilling til nye udfordringer.
Du har erfaring med køkkenudstyr og smart tilbehør dertil - gerne fra en isenkrambutik. Er du uddannet isenkræmmer er det en fordel. Derudover har du sans for indretning og interesserer dig for ”moden” indenfor køkken udstyr og tilbehør.

Os
Du får en spændende og afvekslende hverdag, i en virksomhed med et meget bredt og stærkt varesortiment. Løn forhandles i overensstemmelse med kvalifikationer.

Send venligst din ansøgning via knappen "Send ansøgning". Du er også velkommen til at ringe til Svend Erik Hansen på telefon 22 17 12 38 for yderligere oplysninger om den ledige stilling.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.