Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent til skånejob søges

Ansøgere skal være tilkendt førtidspension.

Til ansættelse snarest, søger Kvickly, Nyborg, 2 førtidspensionister til 2 stillinger som salgsassistent.

Du bliver en del af et varehus med ialt 55 medarbejdere. Varehuset er centralt beliggenhed i Nyborg, tæt på havnen. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, hvor trivsel og god kundeservice er i fokus.

Vi søger en udadvendt person, med lyst til at samarbejde, og som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Dine opgaver vil være daglig modtagelse af pakker fra GLS og Postnord og registrering af pakker på lageret. Almindelig kioskarbejde og ekspedition af pakker, herunder modtage og udlevere pakker fra og til kunder. Jobbet er ikke fysisk hårdt arbejde.

Arbejdstid ca. 10-15 timer om ugen.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte: Varehuschef Søren Nielsen tlf. 6331 6270

Send din ansøgning på mail til soren.nielsen@kvickly.dk. Vi indkalder løbende til samtale, og ansætter når rette vedkommende er fundet.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her