Salgsassistent til skånejob søges

Ansøgere skal være tilkendt førtidspension.

Til ansættelse snarest, søger Kvickly, Nyborg, 2 førtidspensionister til 2 stillinger som salgsassistent.

Du bliver en del af et varehus med ialt 55 medarbejdere. Varehuset er centralt beliggenhed i Nyborg, tæt på havnen. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, hvor trivsel og god kundeservice er i fokus.

Vi søger en udadvendt person, med lyst til at samarbejde, og som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Dine opgaver vil være daglig modtagelse af pakker fra GLS og Postnord og registrering af pakker på lageret. Almindelig kioskarbejde og ekspedition af pakker, herunder modtage og udlevere pakker fra og til kunder. Jobbet er ikke fysisk hårdt arbejde.

Arbejdstid ca. 10-15 timer om ugen.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte: Varehuschef Søren Nielsen tlf. 6331 6270

Send din ansøgning på mail til soren.nielsen@kvickly.dk. Vi indkalder løbende til samtale, og ansætter når rette vedkommende er fundet.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Kreativ Salgsassistent

GARDINMONTØREN Botex Home Nyborg

Salgsassistent søges til en af Fyns største udstyrs-, gardin-& solafskærmningsforretninger. Du skal gerne have salgs- og butikserfaring inden for tøj tekstil, dekoration, indretningsbranchen samt gerne uddannet skrædder modelsyerske. Vi forventer, d...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Salgsassistent

SOLO SVENDBORG ApS

Til vores butik i Svendborg søger vi en salgsassistent til 25-37 timer. Tiltrædelse hurtigst mulig. Om jobbet: Som salgsassistent i SOLO er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Daglig leder i løbebutik

CITRUZ hkv1193/Niels Mogensen/ MULTIATLETEN

Du har drømmen om at være selvstyrende, evt. medejende. Du har stor viden indenfor løb, træning og skader. Du har ideen til Fyns bedste løbebutik. Du er resultat orienteret. Du er arbejdsom, og går ikke før du er færdig. Du er teamplayer. Vi er: But...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Intern salgsmedarbejder til tekniske produkter

SSH STAINLESS A/S

Intern salgsmedarbejder, tekniske produkter - til eksporterende produktionsvirksomhed SSH Stainless a.s, Svendborg SSH Stainless a.s udvikler og producerer rustfrie hydraulikkomponenter cylindre, pumper og ventiler af høj kvalitet. Vi sælger og leve...