Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent til Skechers i Esbjerg

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329828092Phoenix-c1cf01c612018-06-07T00:00:00Salgsassistent til Skechers i Esbjerg

Vi søger en salgsassistent til vores Skechers store i Esbjerg

 

Skechers er et af de hurtigst voksnede skomærker i verden, hvilket har gjort det til det 2. støreste skomærke i USA. Også herhjemme har det vist sig at være et populært og fantastisk voksende brand.

 

En Skechers Store har sit helt eget univers. Ingen andre steder kan du opleve så stort et udvalg af super lette og bløde sko til mange slags formål.

 

Vi kan tilbyde følgende:

  • Du bliver en del af et super motiveret salgsteam
  • Du bliver involveret i alle opgaver
  • Du får en grundig oplæring i opbygningen og fordelene ved produkterne
  • Du kommer til at være med til at sætte dit præg på butikken

Vi forventer af dig:

 • At du har butikserfaring gerne fra sko- eller sportsbranchen.
 • At du er positiv, salgsorienteret og målrettet.
 • At du er serviceminded, initiativrig, sportsintresseret og en holdspiller.
 • At du har vindermentalitet.
 • At du kan identificere dig med Skechers universet og produkter.

 

 Mærk din ansøgning Esbjerg"

 

 

2018-07-01T00:50:43.093 Vi søger en salgsassistent til vores Skechers store i Esbjerg Skechers er et af de hurtigst voksnede skomærker i verden, hvilket har gjort det til det 2. støreste skomærke i USA. Også herhjemme har det vist sig at være et populært og fantastisk voksende brand. En Skechers Store har sit helt eget univers. Ingen andre steder kan du opleve så stort et udvalg af super lette og bløde sko til mange slags formål. Vi kan tilbyde følgende: Du bliver en del af et super motiveret salgsteam Du bliver involveret i alle opgaver Du får en grundig oplæring i opbygningen og fordelene ved produkterne Du kommer til at være med til at sætte dit præg på butikken Vi forventer af dig: At du har butikserfaring gerne fra sko- eller sportsbranchen. At du er positiv, salgsorienteret og målrettet. At du er serviceminded, initiativrig, sportsintresseret og en holdspiller. At du har vindermentalitet. At du kan identificere dig med Skechers universet og produkter. Mærk din ansøgning Esbjerg11Jobnetc1cf01c6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3281664Skechers Esbjerg11Exnersgade 186700EsbjergDKDanmark0
job@skechers-store.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent586421JobNet48371321000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1cf01c6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1cf01c6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1cf01c6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c1cf01c6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/4.jpgØnsker du et spændende job som Butiksassistent? Hos Skechers Esbjerg tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg355494261Henrik Kristiansenjob@skechers-store.dkDKDanmarkDKDanmark329987261Salgsassitent Change RibeRobot Vi søger en energisk, passioneret og dygtig salgsassistent, som trives i et travlt og spændende miljø, hvor vi har mange skønne kunder og ingen dage er ens. Det er derfor vigtigt for os at finde en erfaren og lokal salgsassistent. Du er en erfaren, inspirerende og dygtig sælger, som har hjertet med i dit arbejde og er god til at skabe en god stemning i butikken. Du brænder for at give vores kunder en unik oplevelse og service, så de har lyst til at komme igen. Dine arbejdsområder vil bl.a. være: Personlig salg med service på højt niveau. Styling af butikken. Bidrage til aktiviteter i butikken, varehåndtering og bestilling. Vi har brug for dig, som en del af vores lille team, så hvis du kan svare ja til følgende: Du har erfaring og er udlært inden for tøjbranchen, brænder for at sælge og give kunden en super sevice og god oplevelse. Du er udadvendt, smilende og har et godt humør. Du er ordensmenneske, struktureret og fyldt med energi. Kan nøjes med mellem 25 timer (der udstedes ikke frigørelses-attest). kunne vi sagtens se dig som en mulig kollega. Er du interesseret så send en udførlig ansøgning med et vellignende billede og dit CV, hurtigst muligt. Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette. Glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi søger en energisk, passioneret og dygtig salgsassistent, som trives i et  travlt og spændende miljø, hvor vi har mange skønne kunder og ingen dage er ens. Det er derfor vigtigt for os at finde en erfaren og lokal salgsassistent.

Du er en erfaren, inspirerende og dygtig sælger, som har hjertet med i dit arbejde og er god til at skabe en god stemning i butikken. Du brænder for at give vores kunder en unik oplevelse og service, så de har lyst til at komme igen.

Dine arbejdsområder vil bl.a. være:

Personlig salg med service på højt niveau.

Styling af butikken.

Bidrage til aktiviteter i butikken, varehåndtering og bestilling.

Vi har brug for dig, som en del af vores lille team, så hvis du kan svare ja til følgende:

Du har erfaring og er udlært inden for tøjbranchen, brænder for at sælge og give kunden en super sevice og god oplevelse.

Du er udadvendt, smilende og har et godt humør.

Du er ordensmenneske, struktureret og fyldt med energi.

Kan nøjes med mellem 25 + timer (der udstedes ikke frigørelses-attest).

kunne vi sagtens se dig som en mulig kollega.

Er du interesseret så send en udførlig ansøgning med et vellignende billede og dit CV, hurtigst muligt.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette.

Glæder os til at modtage din ansøgning.

 

 

O. A. Nielsen ApSRibe2019-03-29T00:00:002019-05-24T00:00:00
330011164VIL DU VÆRE EN DEL AF ET STÆRKT TEAMRobot VIL DU INDGÅ I ET ST RKT TEAM? STILLINGSBESKRIVELSE: Vi søger en erfaren salgsassistent til vores butik på FISKETORVET. Vagterne ligger inden for centrets åbningstid. Som en del af vores team i CREME FRAICHE FISKETORVET, kommer du til at arbejde med salgs- og marchandisingaktiviteter, samt planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med de andre ansatte. Erfaring fra service faget er klart en stor fordel. Vi tilbyder: - Et stort ansvar for vores butik. - Et udfordrende job med plads til initiativ. - Mulighed for faglig og personlig kompetenceudvikling. Kvalifikationer: - Du er flexsibel - Du har erfaring inden for modebranchen. - Du kan både arbejde selvstændigt, men også samarbejde og kan tage initiativ. - Du er meget serviceminded og arbejder professionelt. - Du brænder for at være en del af et dygtigt team. - Du er en dygtig sælger, som også har flair for mersalg. Ansøgningen sendes til ansogning@cremefraiche.dk senest d.1. juni 2019 Tiltrædelse: 1. august 2019 Vi forventer at modtage: - Ansøgning - CV med billede - eventuelle anbefalinger og el. eksamensbeviser. http: www.cremefraiche.dk

VIL DU INDGÅ I ET STÆRKT TEAM?

STILLINGSBESKRIVELSE:

Vi søger en erfaren salgsassistent til vores butik på FISKETORVET.

Vagterne ligger inden for centrets åbningstid.

Som en del af vores team i CREME FRAICHE FISKETORVET, kommer du til at arbejde med salgs- og marchandisingaktiviteter, samt planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med de andre ansatte. Erfaring fra service faget er klart en stor fordel.

Vi tilbyder:

- Et stort ansvar for vores butik.

- Et udfordrende job med plads til initiativ.

- Mulighed for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Kvalifikationer:

- Du er flexsibel

- Du har erfaring inden for modebranchen.

- Du kan både arbejde selvstændigt, men også samarbejde og kan tage initiativ.

- Du er meget serviceminded og arbejder professionelt.

- Du brænder for at være en del af et dygtigt team.

- Du er en dygtig sælger, som også har flair for mersalg.

 

Ansøgningen sendes til ansogning@cremefraiche.dk senest d.1. juni 2019

 

Tiltrædelse: 1. august 2019

 

Vi forventer at modtage:

- Ansøgning

- CV med billede

- eventuelle anbefalinger og/el. eksamensbeviser.

 

 http://www.cremefraiche.dk/

Creme Fraiche EsbjergEsbjerg2019-04-25T00:00:002019-05-05T00:00:00
329999263DeltidsbutiksassistentRobot Ny Form Søger deltidsbutiksassistent til vores butik i Blåvand Vi forestiller os, at du er butiksvant og kan yde en super service for vores kunder. Jobbet består primært af vareopfyldning, vareeksponering, kundebetjening samt andet forefaldende butiksarbejde. Vi forestiller os, at du er: - engageret og servicemindet - åben og hjælpsom - pligtopfyldende - har let til smil - har overblik og kan arbejde selvstændig - brænder for at sælge sport og fritidstøj - indstillet på at arbejde hver 2. weekend, helligdage samt aftenarbejde kan forekomme - kan tale og forstå tysk Der er tale om en sæson kontrakt, hvor i højsæson udgør minimum udgøre 20 timer pr. uge og lavsæson minimum udgøre 10 timer pr uge. Lyder dette interessant for dig og kan du se dig selv i dette job, send da din ansøgning samt CV til Butiksbestyrer Nanna Slaikjær Hensel pr mail: nanna.hensel@gmail.com Skulle du have spørgsmål tag da kontakt til Nanna på tlf: 75 27 50 84 Skriftlig ansøgning sendes til: ny form A S Blåvandvej 27, lejlighed 1 6857 Blåvand www.ny-form.com -få evt. yderligere information på vores hjemmeside

 

Ny Form Søger deltidsbutiksassistent til vores butik i Blåvand

Vi forestiller os, at du er butiksvant og kan yde en super service for vores kunder. 

Jobbet består primært af vareopfyldning, vareeksponering, kundebetjening samt andet forefaldende butiksarbejde.

Vi forestiller os, at du er:

- engageret og servicemindet - åben og hjælpsom

- pligtopfyldende - har let til smil - har overblik og kan arbejde selvstændig

- brænder for at sælge sport og fritidstøj

- indstillet på at arbejde hver 2. weekend, helligdage samt aftenarbejde kan forekomme

- kan tale og forstå tysk

Der er tale om en sæson kontrakt, hvor i højsæson udgør minimum udgøre 20 timer pr. uge og

lavsæson minimum udgøre 10 timer pr uge.

Lyder dette interessant for dig og kan du se dig selv i dette job, send da din ansøgning samt CV til

Butiksbestyrer Nanna Slaikjær Hensel pr mail: nanna.hensel@gmail.com

Skulle du have spørgsmål tag da kontakt til Nanna på tlf: 75 27 50 84

Skriftlig ansøgning sendes til:

ny form A/S

Blåvandvej 27, lejlighed 1

6857 Blåvand

www.ny-form.com

-få evt. yderligere information på vores hjemmeside

NY-FORM A/SBlåvand2019-04-02T00:00:002019-04-30T00:00:00
330001501Til Look de Luxe i Aabenraa søges BUTIKSANSVARLIGRobot Som butiksansvarlig får du ansvaret for den daglige drift. Opgaverne er mange, og det er derfor vigtigt, at du kan fastholde fokus og bevare overblikket. ARBEJDSOMRÅDER - Ansvarlig for butikkens daglige drift - Deltagelse i indkøb - Personaleansvar herunder udvikling af personalet - Afholde status - Planlægge og eksekvere salgsfremmende aktiviteter Du har en dejlig personlighed og smiler, når du taler. Du ved, at personlig service betyder alt. KVALIFIKATIONER - Erfaring fra modebutik eller lign. - Flair for tal - Ledelseserfaring en fordel - Evnen til at gå forrest - Vild med mode - Teamplayer og gode kommunikationsevner - Serviceminded og glad af natur - Kendskab til sociale medier Ansøgning samt CV sendes til Henriette på hrb@outlook.dk Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Som butiksansvarlig får du ansvaret for den daglige drift. Opgaverne er mange, og det er derfor vigtigt, at du kan fastholde fokus og bevare overblikket.

ARBEJDSOMRÅDER

- Ansvarlig for butikkens daglige drift

- Deltagelse i indkøb

- Personaleansvar herunder udvikling af personalet

- Afholde status

- Planlægge og eksekvere salgsfremmende aktiviteter

Du har en dejlig personlighed og smiler, når du taler. Du ved, at personlig service betyder alt.

KVALIFIKATIONER

- Erfaring fra modebutik eller lign.

- Flair for tal

- Ledelseserfaring en fordel

- Evnen til at gå forrest

- Vild med mode

- Teamplayer og gode kommunikationsevner

- Serviceminded og glad af natur

- Kendskab til sociale medier

Ansøgning samt CV sendes til Henriette på hrb@outlook.dk Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Look De Luxe 2019 ApSHaderslev2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
330000262Butiksassistent - 12 timer om ugen - SkagenRobot I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at: •Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse •Betjene kunderne ved kassen •Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren •Fylde varer op på hylderne Om dig Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du: •Er smilende og glad for kundekontakt •Tager initiativ og er hjælpsom •Holder af faste rammer og har fokus på detaljen •Trives i en travl hverdag Vi tilbyder I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl uanset om du arbejder fuldtid eller deltid. 5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl: 1.Branchens bedste sammenhold 2.Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder 3.Garanteret udvikling og uddannelse 4.Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 5.God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene Søg her: https: karriere.lidl.dk da jobsearch Butiksassistent-12-timer-om-ugen-Skagen-3290

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

•Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse

•Betjene kunderne ved kassen

•Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren

•Fylde varer op på hylderne

Om dig

Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

•Er smilende og glad for kundekontakt

•Tager initiativ og er hjælpsom

•Holder af faste rammer og har fokus på detaljen

•Trives i en travl hverdag

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

1.Branchens bedste sammenhold

2.Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder

3.Garanteret udvikling og uddannelse

4.Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere

5.God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene

 

Søg her:

https://karriere.lidl.dk/da/jobsearch/Butiksassistent-12-timer-om-ugen-Skagen-3290

Lidl Danmark K/S AdministrationFrederikshavn2019-04-03T00:00:002019-05-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Salgsassitent Change Ribe

O. A. Nielsen ApS

Ribe
Vi søger en energisk, passioneret og dygtig salgsassistent, som trives i et travlt og spændende miljø, hvor vi har mange skønne kunder og ingen dage er ens. Det er derfor vigtigt for os at finde en erfaren og lokal salgsassistent. Du er en erfaren, ...
Indrykket:29. marts 2019
Udløbsdato:24. maj 2019

VIL DU VÆRE EN DEL AF ET STÆRKT TEAM

Creme Fraiche Esbjerg

Esbjerg
VIL DU INDGÅ I ET ST RKT TEAM? STILLINGSBESKRIVELSE: Vi søger en erfaren salgsassistent til vores butik på FISKETORVET. Vagterne ligger inden for centrets åbningstid. Som en del af vores team i CREME FRAICHE FISKETORVET, kommer du til at arbejde med...
Indrykket:25. april 2019
Udløbsdato:5. maj 2019

Deltidsbutiksassistent

NY-FORM A/S

Blåvand
Ny Form Søger deltidsbutiksassistent til vores butik i Blåvand Vi forestiller os, at du er butiksvant og kan yde en super service for vores kunder. Jobbet består primært af vareopfyldning, vareeksponering, kundebetjening samt andet forefaldende buti...
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Til Look de Luxe i Aabenraa søges BUTIKSANSVARLIG

Look De Luxe 2019 ApS

Haderslev
Som butiksansvarlig får du ansvaret for den daglige drift. Opgaverne er mange, og det er derfor vigtigt, at du kan fastholde fokus og bevare overblikket. ARBEJDSOMRÅDER - Ansvarlig for butikkens daglige drift - Deltagelse i indkøb - Personaleansvar ...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Butiksassistent - 12 timer om ugen - Skagen

Lidl Danmark K/S Administration

Frederikshavn
I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid ove...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:3. maj 2019