Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SALGSASSISTENT TIL TA´ SELV LAGERET, 32 timer pr. uge, Odense

Candidate profile (title) Danish HVEM ER DU? Candidate profile (text) - Default language Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som har passion for boligindretning, salg og rådgivning. Når kunden kommer for at handle i IKEA, er din hjælp og vejledning med til at sikre, at kunderne oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er at du er servicemindet, forstår at sætte dig i kundens sted og trives i en hverdag med mange mennesker omkring dig.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
- Forstår kundeadfærd og har erfaring med salg og kundeservice
- Trives med rutiner og at vejlede kunder i en travl hverdag
- Tager ansvar for at prioritere egne arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt
- Formår at have mange bolde i luften og går til opgaverne med et struktureret og målrettet sind
- God fysik, da du kommer til at flytte rundt på mange varer. Key responsibilities (title) Danish HVAD DU SKAL LAVE – DAG FOR DAG Key responsibilities (text) - Default language Ta´ selv lageret er placeret på varehusets nederste etage, og det er her vores kunder selv tager deres nye møbler ned fra hylden. Vi sælger og rådgiver kunderne i et bredt udvalg af møbler og services, og vi sikrer de går herfra med den helt perfekte løsning til dem. Ta´ selv lageret er en dynamisk afdeling, hvor du møder mange forskellige spørgsmål fra kunderne. En stor del af din arbejdsdag går med at tilsikre, at kunderne får den bedst mulige indkøbsoplevelse på lageret.

Dine primære opgaver vil være at:
- Opsøge, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
- Bidrage til vores fælles salgsmål og sikre egne ansvarsområder i afdelingen
- Oprydning i afdelingen, så udstillinger og afdelingen altid er præsentabel
- Håndtering af varer og klargøring af salgspladser, så varerne er tilgængelige for kunderne
- Samarbejde med varehusets andre funktioner og afdelinger. Team vision and mission (title) Danish OM DETTE ARBEJDSOMRÅDE Team vision and mission (text) Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Derudover får du et bredt kendskab til vores fulde sortiment. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er. Vi sørger for den rette træning, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.