Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent VVS - Kundecenter Vejle

Er du vild med at have stor indflydelse på din egen hverdag og dine arbejdsopgaver? Er du god til at skabe relationer? Sætter du pris på selvstændige arbejdsopgaver? Og sidst men ikke mindst, trives du i et travlt miljø, hvor du selv er med til at skabe resultaterne? Så er du måske vores nye VVS kollega i Kundecenter Vejle?

Som salgsassistent i Kundecenter Vejle bliver du en del af et team på i alt 5 medarbejdere.

Om stillingen
De daglige arbejdsopgaver spænder vidt, og indebærer fx ekspedition af vores mange kunder, optimering af VVS-sortiment, returordrebehandling samt plukning og pakning af Fastboxe.

Som butik er vi Solars ansigt ud imod kunderne, og derfor sætter vi en ære i at butikken fremstår veltrimmet og nyåbnet med de nyeste varer og markedstrends på hylden.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden vil ligge fra kl. 7.00 til kl. 16.00, som er inden for vores åbningstider.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet som salgsassistent VVS, skal du være serviceminded og udadvendt og besidde et godt købmandsskab, som gør dig i stand til at arbejde selvstændigt.

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for VVS-branchen – fx som VVS-montør/-installatør, fra et salgskontor/-butik eller fra lignende job inden for VVS-branchen.

Derudover er det en forudsætning, at du behersker dansk i både skrift og tale.

Er du blevet nysgerrig?
Så ring til daglig leder Kim Bjarne Kristensen på 29 69 80 04 eller regionsdirektør Ulrik Damgaard på 29 69 80 35, for en uforpligtigende snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 18. september 2020
Lyder dette som det rigtige job for dig? Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.