Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistenter

Salgsassistenter til Selfmade® i Kolding 

Selfmade® åbner en ny butik i Kolding, hvor vores ambition er at skabe et unikt univers for kreative ildsjæle. Et sted, hvor vores kunder kan blive inspireret, deltage i events og udfordre sig selv blandt ligesindede DIY-sjæle.

Måske kender du os som STOF & STIL? Vi er netop nu på en spændende rejse med vores butikker og webshop, hvor vi i løbet af 2021 skifter navn til Selfmade®. Det sker som en naturlig del af vores mål om at udvide internationalt og skabe unikke rammer for alle krea-mennesker og fremtidens designere.
Med mere end 40 års erfaring inden for metervarer, syning, mønstre, garn, hobbyartikler m.m. betragter vi os selv som en ledende inspirationskilde i Europa. Vi har dedikeret os til at give vores kunder hele den kreative pakke i form af et stort produktudvalg, skarpe priser og professionel rådgivning til kreative projekter.

I midten af juni 2021 åbner vi vores 1.000 kvm butik i Kolding, og derfor leder vi efter flere salgsassistenter fuldtids- og deltids pr. 1 juni 2021


Hvad skal du lave? 

Du skal brænde for at giver vores kunder en helt unik service så det bliver en oplevelse at komme i Selfmade®.

Jobbet består hovedsageligt i servicering af kunder ved klippeborde, kasseekspedition osv.

Du bliver en del af et team, som har ansvaret for at butikken hele tiden fremstår tip top.

Arbejdstiderne ligger i tidsrummet 10-18 man- tors. og fredage kl. 19.00 fordelt på 4-5 arbejdsdage pr. uge incl. lørdag og søndag.


Hvem er du? 

Du skal have en relevant baggrund som uddannet salgsassistent eller indenfor det kreative. Vi lægger stor vægt på, at du er fleksibel og har et positivt livssyn, er smilende og glad.

At du har gode samarbejdsevner, er en god og loyal sælger og kan arbejde selvstændigt i et til tider hårdt fysisk krævende job.

Du skal kunne tage ansvar og kunne identificere dig med vores butiks koncept.

Det er vigtigt at du elsker god service og ved hvad det indebærer, da størstedelen af din arbejdsdag bliver sammen med kunderne.

 

Hvem er vi? 

Selfmade®/STOF & STIL er en international detailkæde og ledende leverandør inden for metervarer, symønstre, garn, sytilbehør og hobbyartikler med mere end 40 års erfaring. Vores hovedkontor ligger i Herning, og vi har 30 fysiske butikker i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Østrig samt en webshop, som vi driver på 13 europæiske markeder. Og vores rejse er kun lige begyndt! I løbet af 2021 skifter vi nemlig navn fra STOF & STIL til Selfmade® som en naturlig del af vores ambition om at skabe endnu større resultater internationalt – og skabe unikke rammer for alle DIY-passionerede mennesker og fremtidens designere. Dermed er vi også ved at implementere et spritnyt DNA med et skarpt fokus på bæredygtighed og læring om design og syning. Vi kalder det for ’Empower Creative Self-Expression’ og har gjort det til vores mission at styrke menneskers evne til at udtrykke sig kreativt. 

Du bliver en del af et helt nyt team med reference til Store Manageren.

Det praktiske 

Vi søger både fuldtids og deltids – angiv i ansøgningen hvad du er interesseret i.

Vi afholder samtaler løbende.

Spørgsmål kan rettes til: Country Manager Kirsten Hyldgaard 30307998

Ansøgningsfrist 22/04/2021

Ansøg via knappen SØG NU (e-mails modtages ikke)


Søg nuMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.