Salgsbackup / Telemarketing medarbejder

Competencia Rekruttering søger, for kunde i Nordsjælland, en udadvendt og struktureret salgsbackup til virksomhedens salgsteam.

Virksomheden sælger entreprenørmaskiner og er repræsenteret flere steder i Europa.

En stor del af den interne kommunikation foregår på engelsk, så det er en fordel, hvis du kan begå dig i skrift og tale på engelsk. Vigtigst er dog at du taler og skriver perfekt dansk.

Virksomheden blev etableret i 2003 og har været i vækst siden. Den danske afdeling har således udvidet medarbejderstaben, og ansætter nu en backup-funktion til virksomhedens travle salgsteam.

Stillingen er alsidig, og din baggrund kan derfor være af forskellig art. Vi søger en blæksprutte, som har mod på at kaste sig over opgaverne med stort engagement.

En vigtig forudsætning for at blive en succes i jobbet er erfaring med databaseopdatering, telemarketing og kundekontakt.

Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at kommunikere med alle typer mennesker, da virksomheden har kunder i alle størrelser fra den lille håndværker til de store entreprenører.

Alle kunder skal have markedets bedste service, og du skal kunne yde det optimale både via mail og telefon.

98% af din arbejdsdag vil bestå af telefonopkald enten i forbindelse med opdatering af databaseoplysninger eller som backup for salgsteamet. Derfor er det vigtigt, at du kan smile og være serviceminded, så det brænder igennem selv i en telefonsamtale.

Arbejdsopgaver:
• Database: Opdatering og vedligehold
• Telemarketing
• Salgsbackup for kørende sælgere
• Tage imod ordrer via mail og telefon
• Besvare telefonopkald og yde service i verdensklasse

Kvalifikationer:
• Du er positiv og har et lyst sind – med både humor og let til smil
• Du behersker dansk på fejlfrit niveau og kan tale og forstå engelsk
• Du har fremragende kommunikationsevner
• Du arbejder struktureret og dedikeret
• Du sætter en ære i at udvikle en stærk relation til kunder og at levere uovertruffen service
• Du er hurtig til at sætte dig ind i interne arbejdsgange og rutiner
• Du mestrer salg via telefonen, og er ikke bange for at kontakte nye, potentielle kunder
• Du har styr på IT og lærer let nye systemer.

Du tilbydes:
Som salgsbackup tilbydes du en indholdsrig hverdag med gode kolleger i en travl, succesfuld virksomhed i konstant udvikling. Du bliver en del af et mindre, men stærkt team med en hverdag med meget humor, travlhed og god teamspirit. Der er stor hjælpsomhed og støtte og du vil naturligvis få grundig introduktion til produkter og arbejdsgange ved opstart i jobbet.

Ansøgning:
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Charlotte E. von Schimmelmann på 4090 3700 eller på chs@competencia.dk .

Stillingen skal besættes hurtigst muligt, så vi indkalder løbende til interview, så send din ansøgning allerede i dag til chs@competencia.dk.

I udvælgelse vægter vi erfaring med telemarketing og en brændende interesse for, at blive en vigtig medspiller på et succesfuldt og energisk salgsteam.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Competencia
Competencia Rekruttering er et konsulenthus med certificerede specialister indenfor rekruttering.
Hvis dette jobopslag ikke passer præcist på dig, så send gerne dit CV uopfordret til os sammen med en beskrivelse af dit drømmejob. Så finder vi det sandsynligvis til dig.

Se vores øvrige ledige stillinger her:

http://competencia.dk/ledige-stillinger/

 


Klik her for at søge jobbet Klik her for at anvende hint

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Salgstalenter til 2M

2 M SOLUTIONS ApS

Høje-Taastrup
Er du vores nye topsælger? Vi søger telefonsælgere med en fed personlighed, gode salgskompetencer og potentiale. Vores arbejdsplads ligger lige ved Taastrup station, så det er nemt med transport. - Opsøgende winback salg af mobiltelefoni til privat ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Frisk ung Mødebooker

ADWISE MEDIA

Adwise Media ApS har store anbitioner derfor udvider vi vores Callcenter. Adwise Media ApS er en markedsføringsvirksomhed der har hovedsæde i Albertslund. Vi er specialiseret i skræddersy online identiteter Samt markedsføring til det danske erhvervs...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Er du vores nye phoner?

JOBINDEX MEDIA A/S

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med 20 års erfaring. Vi er en del af Jobindex Media A S, som bl.a. udgiver Computerworld. Din primære funktion vil være at booke møder for vores kunders sælgere. Vi booker dog også deltagere til seminarer og ud...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

Mødebooker søges til NewBizzTM

NewBizz TM ApS

Brøndby
Mødebooker med kant er det dig? Har du et stort drive og tør du gå til kanten? Søger du en sjov hverdag sammen med andre mødebookere, og drives du af at skabe resultater? Opleves du som engageret og yderst serviceminded så er det dig vi søger. NewBi...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

Er du vores næste salgstalent til vores deltidsstilling?

Glovatex ApS

Brøndby
Er du vores næste salgstalent til vores deltidsstilling? Glovatex ApS, Glostrup Vil du bruge dine talegaver i et helt unikt miljø? Er du typen, der ikke bliver skræmt af et nej? Og vil du udvikle dit salgstalent og være med til at starte et ungt og ...