Salgschef

Salgschef med international erfaring


Brænder du for at være en del af et passioneret team, hvor tingene går stærkt, og hvor faglighed alligevel går hånd i hånd med hjertet? Forstår du vigtigheden af tværfagligt samarbejde, tænker du kommercielt, og har du en stærk holdånd?
Så er det måske dig, RICE A/S i Odense står og mangler.

Stillingen
Som salgschef hos RICE A/S bliver du ansvarlig for videreudvikling af et stærkt brand på et nichemarked-, og salgsteamet i Europa, som består af 16 dedikerede sælgere. Du arbejder tæt sammen med og refererer direkte til Vice Direktøren.

Dine fokusområder vil i første omgang være ledelsesdelen, som primært vil være distanceledelse, samt at skabe vækst på de eksisterende markeder i henhold til den overordnede strategi.

Du må forvente 100-120 internationale rejsedage om året, da det forventes, at du er en del af salgsteamet, hvor du aktivt tager del i deres hverdag, og hvor du møder både nye og eksisterende kunder.
Du vil sjældent have to ens arbejdsdage, men når du er i Danmark, vil du have fast base på hovedkontoret i Odense.

Opgaver, der hører til stillingen:
Ledelse og coaching af medarbejderne
Forberedelse, planlægning og opfølgning af salgsaktiviteter
Opbygning og vedligeholdelse af relationer
Sparring, videreudvikling og motivering af medarbejdere
Markedsanalyser
Deltagelse i ledergruppen
Budget og budgetopfølgning
Dataudtræk og rapporteringer ift. salgsrelaterede tal
Messedeltagelse

Hvem er du?
Lige som RICE A/S har du hjerte og passion med i dit arbejde. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, respektfuld og viser engagement hver eneste arbejdsdag.
Du har relevant erhvervserfaring og dokumenterede internationale B2B- salgsresultater, samt erfaring med salgsledelse.

Du er proaktiv, selvstændig og vedholdende - men du er også viljestærk og ser muligheder fremfor begrænsninger.
Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau, både skriftligt og mundtligt. Da RICE A/S arbejder med flere forskellige platforme, vil det være en fordel, at du har flair for IT og gerne C5 samt Pepperi.

Vi tilbyder
Et spændende miljø i en ejerledet international virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi arbejder for at have et godt arbejdsmiljø og en farverig hverdag, hvor glæde, detaljer og ambitioner driver os frem.

Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og opnåede resultater.

Ansøgning
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende ansøgning, CV samt relevante bilag via nedenstående "Søg Stillingen".

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309.

Om RICE A/S
RICE A/S er en dansk interiør- og accessoriesvirksomhed kendt for farverigt melamin, håndlavede kurve, opbevaring og glaseret keramik.

Vores designs er glade og farverige - og med masser af detaljer. Målet er at gøre din hverdag lidt mere farverig - når du vasker op, gør rent, bager eller slapper af i dit hjem.
RICE handler om at have det sjovt - om fun, funkiness & functionality! Men vi arbejder også med hjertet.

Vi sikrer os, at vi følger internationale standarder, der omhandler social ansvarlighed. RICE lever op til SA8000-standarden og benytter desuden Global Compact som en guideline til at drive en etisk forsvarlig forretning.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.ricebyrice.comArbejdssted: Odense


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:4. december 2017
Udløbsdato:29. januar 2018

SALGSCHEF - HORECA

TARGET Headhunting ApS

- med reference til Salgsdirektøren VIRKSOMHEDEN - er en del af dansk koncern, hvor erfaring, tradition og kontinuitet spiller en afgørende rolle for ikke mindst virksomhedskulturen. Koncernen har flere forretningsområder et af områderne er inden fo...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:29. januar 2018

Salgschef til opsøgende salg, Concession

Fazer Food Services AS

Brænder du for salg og gastronomi, og har du et vedholdende kundefokus og evner du løsningssalg? Så er du den salgschef, vi søger hos Fazer Food Service A S Fazer Food Services er Nordens største kantineoperatør. I mere end 30 år har vi drevet perso...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

SALGSCHEF - HORECA

TARGET Headhunting ApS

Odense
- med reference til Salgsdirektøren VIRKSOMHEDEN - er en del af dansk koncern, hvor erfaring, tradition og kontinuitet spiller en afgørende rolle for ikke mindst virksomhedskulturen. Koncernen har flere forretningsområder et af områderne er inden fo...
Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:9. februar 2018

Tilbudschef - Herning

ERWIN ANDERSEN A/S

Stærk byggeprofil der kan vinde nye opgaver * muligt karriereskifte * solid virksomhed Jobbet Med reference til salgsdirektøren og med udgangspunkt fra kontoret i Herning, får du det samlede ansvar for at udvikle og lede et dedikeret kalkulationstea...