Salgschef

Er du en dygtig sælger, der ikke blot formår at optimere salg og performance, men også kan udvise et stærkt lederskab, der guider og motiverer dine medarbejdere mod et fælles mål? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye salgschef, der med strategisk ledelsesansvar skal sikre afsætningen af Hyundai biler på det danske marked.

SALGSOPTIMERENDE LEDELSESROLLE

Hos Hyundai Danmark søger vi en erfaren salgschef, der gennem strategisk ledelse af salgsafdelingen aktivt skal bidrage til, at Hyundai Danmark fortsætter en kontinuerlig udvikling på det danske marked. Som salgschef vil dit overordnede ansvar indebære at varetage implementeringen af salgskampagner og operationelle tiltag, der understøtter de overordnede strategiske målsætninger for Hyundai Danmark. Dertil vil dine primære arbejdsopgaver indebære at sikre et stærkt samarbejde og solide relationer til vores nuværende samarbejdspartnere såsom leasingselskaber, forhandlere og leverandører, samt at opdrive nye potentielle samarbejdspartnere.

I din rolle kommer du til at indgå i Hyundai Danmarks ledergruppe med reference til den danske Country Manager og bliver budgetansvarlig for salgsafdelingen. Ligeledes bliver du ansvarlig for generel pipelinestyring i henhold til at sikre optimal bestilling af modeller samt en kontinuerlig bibeholdelse af et kurant billager med høj omsætningshastighed.

Vi tilbyder en yderst spændende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret koncern, hvor du, gennem implementering af strategiske tiltag og tæt samarbejde med alle Hyundai afdelinger, opnår en stor berøringsflade både internt på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere. Som salgschef vil du primært have din daglige arbejdsgang på hovedkontoret i Kolding, men vil også være lokalt til stede hos vores forhandlere og samarbejdspartnere for at bevare og opretholde de nødvendige salgsrelationer. 

STÆRK KOMMUNIKATØR MED LEDELSESMÆSSIG ERFARING

Du har forventeligt en relevant uddannelse såsom HD, Cand.Merc el. lign. og kommer fra en lignende stilling som salgsansvarlig på nationalt eller regionalt niveau. Du besidder således en grundlæggende erfaring inden for salgsledelse og forstår de volatile dynamikker og tendenser, der præger retail branchen. Dermed besidder du en bred kommerciel forståelse, der skaber et velfunderet grundlag for dine daglige strategiske beslutningsprocesser.

Som person er du vant til at gå forrest og skabe både god energi samt motivation blandt dine medarbejdere. Dertil har du gennemslagskraft og kan både kommunikere og formidle på tværs af alle organisatoriske niveauer. Ligeledes er du struktureret, analytisk og løsningsorienteret i din arbejdstilgang, og har et naturligt drive for at opnå god performance. Endeligt er du serviceminded i din tilgang til kunder og samarbejdspartnere og besidder en naturlig evne for at etablere stærke relationer. Du forstår således, hvordan god kundeservice er et nødvendigt fundament for at optimere både salg og performance i retail branchen.

DIT NYE TEAM - DIN NYE ARBEJDSPLADS

I november 2018 overtog vi importen af Hyundai i Sverige og sammen med vores forhandlere fokuserer vi nu på at udvikle og styrke vores position på både det svenske og danske marked. Hyundai Danmark har drevet importen af Hyundai i Danmark siden 1992. I alt er vi på begge markeder stærkt repræsenteret med mere end 110 forhandlere.

Som medarbejder hos Hyundai Danmark vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket. Vi har ansøgningsfrists den 24.9, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført i uge 40 og tiltrædelse efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Country Manager Jens Bisgaard Thomsen på telefon 60 52 79 98 eller pr. mail jentho@hyundai.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.