Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef

Jydsk Plade Bearbejdnings Center i Rødkærsbro har skabt fortsat vækst og har udvidet både forretningsområder, produktionsareal og medarbejderstaben.

I den forbindelse ønsker virksomheden at ansætte en ny salgschef, som får det overordnede ansvar for såvel Eksternt som Internt Salg, Indkøb og Kvalitet, i alt 10 medarbejdere.

Udover den daglige salgsledelse og medarbejderudvikling generelt, vil du stå i spidsen for den fortsatte udvikling og implementering af opdaterede arbejdsgange og procedurer, herunder i særdeleshed som rollemodel for anvendelsen af disse. 

Du har fokus på at styrke JPBC’s proaktive salgstilgang (både for Eksternt og Internt Salg) og viser vejen gennem din egen adfærd og udnyttelse af dine relationelle egenskaber, tekniske forretningsforståelse og vedholdende indsats.

Således sikrer du at JPBC leverer fleksible og kvalitetsfyldte løsninger til kunderne og bidrager til, at JPBC fortsat bliver den fortrukne samarbejdspartner inden for plade- og rørbearbejdning samt boksløsninger.

Som salgschef får du med andre ord en helt central position i forhold til at fortsætte JPBC's vækstrejse og du indgår endvidere i ledergruppen og deltager i bestyrelsesmøder efter behov. 

Proaktiv og motiverende leder, der går forrest

Du motiveres af vækst, salgsledelse og af målopnåelse som en fælles holdindsats og du har sans for, hvad der skal til for at holdet skaber de ønskede resultater. Du er proaktiv og ambitiøs i forhold til at styrke salgs- og markedsindsatserne og du tager naturligt ejerskab for at virksomheden når målene.

Du har dokumenteret erfaring med salgsledelse og personlig salgserfaring – helst fra en produktionsvirksomhed. 

Du har interesse for og ideelt set også viden om pladebearbejdning. 

Du har måske en uddannelsesbaggrund som smed eller maskinarbejder, gerne med en kommerciel overbygning. 

I dialogen med kunder er du seriøs, evner at lytte og sætte dig ind i deres behov samtidig med, at du ser muligheder og ikke er bange for at udfordre med kreative løsningsforslag. I løsningerne vægter du fleksibilitet og kvalitet, og du fremstår på alle fronter som en troværdig samarbejdspartner. 

Du evner at agere i og motiveres af at skabe resultater i en virksomhed med et praktisk fokus på gennemførelse af løsninger ud fra kundernes behov og ønsker. 

Nøgleposition 

Du bliver en del af en passioneret virksomhed med et stort vækstpotentiale, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Du får som en del af ledergruppen mulighed for at præge beslutningerne og bidrage til virksomhedens succes.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-08077 ). 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.