Gem job

Salgschef

Salgschef Salg af veterinære produkter

Salgsledelse og personligt salg

Som salgschef i Virbac vil få det overordnede ansvar for salg af produkter til Companion Animals (smådyr og hest) til dyrlæger i Danmark. Du vil få det daglige ansvar for et stærkt og dedikeret team af tre veterinære konsulenter og et tæt samarbejde med et dynamisk nordisk marketingteam, samt med dine kolleger i Sverige og Norge.

Din og teamets opgave er at sikre stor synlighed og kendskabsgrad for Virbac og Virbacs produkter gennem udarbejdelse af salgsfremmende og værdiskabende initiativer og kampagner.

Gennem værdibaseret salg sikre du og teamet at dyrlægeklinikker i Danmark får den helt rigtige service, den nødvendige viden samt bliver udfordret.

Stillingens udgangspunkt vil være Virbacs kontor i Kolding eller din hjemmearbejdsplads. Derfor er det ikke væsentligt hvor i Danmark du bor, blot at du er indstillet på at møde på kontoret et par dage om ugen.

Kommerciel profil ………

Der kan være flere indgange til denne stilling.

Du kan have en kommerciel uddannelsesbaggrund og herefter have opnået erfaring med salg af veterinære produkter, human medicin, kosttilskud eller tilsvarende. Eller du kan have en uddannelse som dyrlæge og herefter opnået gode salgserfaringer i den veterinære industri.

Vigtigst er det, at du er en dygtig og engageret salgsleder, der kan sætte retning og motivere dit team, samt at du forsat er motiveret for selv at bearbejde kunder. Du er en energisk person, der med dit store drive og motivation evner at skabe gode resultater.

Naturligvis har du kunden og deres situation og behov i centrum og forstår at inddrage dit team i beslutninger og løsninger.

Du tilbydes…

en virkelig spændende og udfordrende stilling, i en virksomhed, hvor du får et meget selvstændigt ansvarsområde, og hvor du vil være med til at påvirke virksomhedens samlede udvikling. Du vil blive en del af virksomhedens ledergruppe og samtidig bliver du en del af en stor, international koncern, der tilbyder international udvikling og uddannelse. Der er tale om en udfordrende stilling, i en virksomhed hvor engagement, motivation, præstation og godt humør er vigtigt.

Om Virbac Danmark A/S

Virbac Danmark A/S er datterselskab af det franske Virbac Animal Health, der udvikler, producerer og forhandler veterinærlægemidler, håndkøbsprodukter, foder, diætetisk tilskudsfoder og plejemidler til dyr. Firmaet er repræsenteret i mere end 100 lande, har mere end 4.900 medarbejdere og er i fortsat rivende udvikling.

Virksomheden, der har skandinavisk hovedkontor i Kolding, har mange spændende produkter inden for flere områder – herunder dermatologi, reproduktion, anæstesi samt veterinæreksklusivt foder til hund og kat. Det betyder, at man er til stede i næsten enhver tænkelig sammenhæng i dyrlægens hverdag.

Virbac Danmark A/S er en meget dynamisk virksomhed, der år efter år har øget sin markedsandel på de skandinaviske markeder og som i branchen har et virkeligt godt ry. Det er en virksomhed der arbejder meget værdibaseret og hvor kunderne og det gode humør er i centrum.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Salgschef

DKI Group

Skanderborg
Jobbet: For at understøtte den fortsatte kraftige vækst i DK International Interior (DKI), søges en stærk markeds- og salgsorienteret lederprofil, der skal tage ansvaret for at lede DKI s salgsindsatser. Ansvarsområder og arbejdsopgaver: Skabe stor ...
Indrykket:13. juni 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Salgschef

DKI Group

Skanderborg
Jobbet: For at understøtte den fortsatte kraftige vækst i DK International Interior (DKI), søges en stærk markeds- og salgsorienteret lederprofil, der skal tage ansvaret for at lede DKI s salgsindsatser. Ansvarsområder og arbejdsopgaver: Skabe stor ...
Indrykket:13. juni 2021