Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SALGSCHEF & BILSÆLGER TIL GLOBUS BILER, SILKEBORG

Efter opstart som Silkeborgs nye Hyundai forhandler og serviceværksted har vi meget travlt og har i denne forbindelse foretaget ændringer i organisationen.

 

Globus Biler, Silkeborg, er autoriseret Hyundai og Mitsubishi forhandler og kendt som et af landets store brugtvognshuse med tilhørende værksteder. Virksomheden har eksisteret siden 1972.

 

Vi søger nu følgende nye medarbejdere til vores salgsafdeling:

 

Salgschef:

Du er en født sælger og leder, der kan gå forrest når det kræves, men også har sans for et godt sammensat team.

Ansvarsområder:
Salgsafdelingen og det budgetterede salg af både nye Hyundai og Mitsubishi, samt virksomhedens nyere, brugte kvalitetsbiler.

Salgsstaben samt udarbejdelse samt opfølgning af medieplan.

Dialog og den direkte kontakt med virksomhedens nyvognsimportører.

Du indgår i firmaets ledergruppe og refererer direkte til direktøren. Du har kendskab til afgiftsberegninger på nye og brugte biler.

 

Dokumenteret erfaring fra lignende stilling kræves!

 

Bilsælger:

Du har lyst til at indgå aktivt i et dynamisk salgsteam i et moderne bilhus og nyder kommunikationen med mennesker. Har du ikke erfaring med nyvognssalg, lærer du det hos os.

 

Du arbejder under salgschefen sammen med et solidt salgsteam.

Vi arbejder alle konstant for at opnå højest mulig kundetilfredshed, og den enkeltes arbejdsindsats er derfor af afgørende vigtighed!

Relevant erfaring indenfor bilbranchen skal dokumenteres!

 

Generelt:

 

Hos Globus Biler gør vi alt for, at alle får mulighed for at udvikle sig gennem arbejdet. Både gennem nye opgaver i takt med, at vi vokser i jobbet, men også evt. via videreuddannelse.

 

Globus Biler er af vores kunder værdsat, og i den absolutte elite på Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af. Den udviste tillid tager vi særdeles seriøst, og vi ved, at det også forpligter.

Alle medarbejdere i salgsafdelingen bærer en stor lyst til at blive en del af et travlt og moderne bilhus, hvor alle har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice.

Vi går op i at levere den højest mulige kvalitet i alle tildelte opgaver. Derfor arbejder vi målrettet på også fremadrettet, at levere den højest mulige service og standard overalt i virksomheden.

 

Det er en fordel med kendskab til relevante procedurer og it-kundskaber ifm. nye biler (Hyundai/Mitsubishi) men ikke et krav.

Vi tilbyder de rigtige medarbejdere en god løn, pensionsordning, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder helt afhængig af medarbejderens kvalifikationer.

 

Der er tale om fuldtidsstillinger i Silkeborg, og vi forventer, at ansøgere bor max. 20 km væk fra Silkeborg.

 

Regelmæssigt weekendarbejde er en del af arbejdet i salgsafdelingen.

 

Ansøgning

Send venligst ansøgning og CV til: henrik@globus.dk

Evt. spørgsmål rettes til: Henrik Thomsen, tlf.: 40190030

 

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.

 

Med venlig hilsen

Globus Biler A/S

Silkeborg

www.globus.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Divisionssalgschef - Metalindustrien

PRO&CO A/S

Ikast
KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA,...
Indrykket:29. maj 2020

Team Lead, WTG Sales APAC

MHI Vestas Offshore Wind A/S

Aarhus N
Take a leading role in identifying and developing MHI Vestas sales opportunities in Asia Pacific Do you have what it takes to lead our WTG Sales in Asia Pacific? Do you have good knowledge of Asian corporate culture and business practices? Are you r...
Indrykket:15. maj 2020