Salgschef for Bodylab

Kan du se dig selv stå i spidsen for vores stærke salgsteam? Bodylab er markedsledende producent af sportsprodukter og kosttilskud - en virksomhed i kraftig vækst. Er du en struktureret leder med en coachende ledelsesstil, og som med dit team formår at levere formidable resultater?

I rollen som salgschef har du ansvaret for B2B-salget og salgsteamet, som på nuværende tidspunkt består af fem engagerede medarbejdere. Det er dig, der går forrest og definerer retningen. Du formår at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere, og du forstår samtidig vigtigheden af at sætte krav til dit team. Derudover har du, i tæt samarbejde med ledelsesgruppen, mulighed for at udvikle strategien for B2B og sikre eksekvering af denne.

5 ting, som giver dig succes i jobbet:  

  • Du mestrer disciplinen ledelse og motiveres af at lære fra dig
  • Evnen til at skabe vækst og identificere udfordringer undervejs
  • Erfaring med udarbejdelse og implementering af KPI’er
  • Effektivisering af processer og arbejdsgange i salgsafdelingen
  • Du er i stand til at arbejde og forhandle på et kommercielt niveau

Du har en struktureret, hands on-tilgang til lederrollen, og du bevarer overblikket i en travl hverdag, hvor opfølgning på sælgere er en vigtig del. Du ved, hvor vigtigt godt købmandskab er, og du kender værdien af at skabe langsigtede kunderelationer, hvilket du får mulighed for at demonstrere, da du får det direkte ansvar for de største accounts.

Du kan forvente at dine arbejdsopgaver er alsidige og inkluderer alt fra budgetter (P&L og balance) og strategiudvikling til deltagelse i relevante møder med nøglekunder, samt opsætning af individuelle sælgerbudgetter og målsætninger i samarbejde med sælgere. 

Bliv en del af en virksomhed med potentiale og ambitioner

Du tilbydes en enestående mulighed for at sætte dit præg på fremtiden for en ung vækstvirksomhed. Bodylab er markedsledende inden for udvikling og produktion af kosttilskud og sportsprodukter. Du bliver en del af en organisation, som har fokus på service og kompromisløs kvalitet. Din opgave er at komprimere virksomhedens ambitioner til en skarp målsætning, så salgsteamet løber efter de rigtige bolde og arbejder mod et fælles mål.

Den rette kandidat

Du har formodentligt 2-3 års erfaring som Key Account Manager, kategoriansvarlig eller anden stilling med indgående kendskab til FMCG og kædedrift.

Du vil indgå som en del af en velfungerende ledergruppe, og du vil referere direkte til vores CEO. Du får din daglige gang på hovedkontoret i Hadsund, men du vil også bruge en del tid ude af huset i forbindelse med mødeaktivitet og med dit salgsteam ude blandt kunderne.

Interesseret?

Skriftlig ansøgning sendes til job@bodylab.dk. Vedhæft CV og eventuelle anbefalinger. Kontakt Lasse Schytz for yderligere spørgsmål – 21 34 60 35. Ansøgningsfristen er d. 26.02.18, men send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende.  

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

We're hiring! Chief Commercial Officer

CREATE IT REAL ApS

Founded in 2009, Create it REAL developed the worldwide first real-time processor dedicated to 3D printing and sell its high speed and secured platform to 3D printing manufacturers and leading brands. In order to accelerate our growth, we are lookin...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Trainees til lederstillinger - Teamledere & Salgschefer Aalborg, København og Odense

AM Aalborg

Hvem er AM? Måske Danmarks mest anerkendte salgsbureau. AM er med hovedsæde i Aalborg og 9års erfaring en af de mest erfarne virksomheder i Field Marketing branchen i Danmark. Vi arbejder med Field Marketing også bedre kendt som, direkte salg eller ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

Salgs- og Projektleder - Brandsikring

Effektiv Rekruttering

Silkeborg
Salgs- og Projektleder? til City Group Brandsikring A S Attraktiv stilling i virksomhedens hovedkontor, centralt beliggende i Middelfart, med reference direkte til direktionen. På grund af stor vækst, samt nuværende salgschefs snarlige pensionering,...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

B2B Salgschef for E-commerce vækstvirksomhed i fashion branchen

TRENDHIM ApS

Har du den strategiske ballast der skal til for at ekspandere et brand til hele verden, og samtidig selv en evne til at sælge sand i sahara? That s what we need! Trendhim er i dag en ren B2C E-commerce virksomhed, men over de sidste 2 år har vi desi...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sales Executive

JOHNSON CONTROLS DENMARK ApS

Global Marine Navy, a division of Johnson Controls, develops, produces and markets complete HVAC R and controls systems for Marine, Offshore and Navy applications and is one of the world s leading suppliers in this field. Marine Navy have a global n...