Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef for Bodylab

Kan du se dig selv stå i spidsen for vores stærke salgsteam? Bodylab er markedsledende producent af sportsprodukter og kosttilskud - en virksomhed i kraftig vækst. Er du en struktureret leder med en coachende ledelsesstil, og som med dit team formår at levere formidable resultater?

I rollen som salgschef har du ansvaret for B2B-salget og salgsteamet, som på nuværende tidspunkt består af fem engagerede medarbejdere. Det er dig, der går forrest og definerer retningen. Du formår at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere, og du forstår samtidig vigtigheden af at sætte krav til dit team. Derudover har du, i tæt samarbejde med ledelsesgruppen, mulighed for at udvikle strategien for B2B og sikre eksekvering af denne.

5 ting, som giver dig succes i jobbet:  

  • Du mestrer disciplinen ledelse og motiveres af at lære fra dig
  • Evnen til at skabe vækst og identificere udfordringer undervejs
  • Erfaring med udarbejdelse og implementering af KPI’er
  • Effektivisering af processer og arbejdsgange i salgsafdelingen
  • Du er i stand til at arbejde og forhandle på et kommercielt niveau

Du har en struktureret, hands on-tilgang til lederrollen, og du bevarer overblikket i en travl hverdag, hvor opfølgning på sælgere er en vigtig del. Du ved, hvor vigtigt godt købmandskab er, og du kender værdien af at skabe langsigtede kunderelationer, hvilket du får mulighed for at demonstrere, da du får det direkte ansvar for de største accounts.

Du kan forvente at dine arbejdsopgaver er alsidige og inkluderer alt fra budgetter (P&L og balance) og strategiudvikling til deltagelse i relevante møder med nøglekunder, samt opsætning af individuelle sælgerbudgetter og målsætninger i samarbejde med sælgere. 

Bliv en del af en virksomhed med potentiale og ambitioner

Du tilbydes en enestående mulighed for at sætte dit præg på fremtiden for en ung vækstvirksomhed. Bodylab er markedsledende inden for udvikling og produktion af kosttilskud og sportsprodukter. Du bliver en del af en organisation, som har fokus på service og kompromisløs kvalitet. Din opgave er at komprimere virksomhedens ambitioner til en skarp målsætning, så salgsteamet løber efter de rigtige bolde og arbejder mod et fælles mål.

Den rette kandidat

Du har formodentligt 2-3 års erfaring som Key Account Manager, kategoriansvarlig eller anden stilling med indgående kendskab til FMCG og kædedrift.

Du vil indgå som en del af en velfungerende ledergruppe, og du vil referere direkte til vores CEO. Du får din daglige gang på hovedkontoret i Hadsund, men du vil også bruge en del tid ude af huset i forbindelse med mødeaktivitet og med dit salgsteam ude blandt kunderne.

Interesseret?

Skriftlig ansøgning sendes til job@bodylab.dk. Vedhæft CV og eventuelle anbefalinger. Kontakt Lasse Schytz for yderligere spørgsmål – 21 34 60 35. Ansøgningsfristen er d. 26.02.18, men send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende.  

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her