SALGSCHEF - LØSNINGSSALG - ELEKTRONIKINDUSTRIEN


- med reference til direktionen

VIRKSOMHEDEN

Delfi Electronics ApS (DE), er et 100 % ejet datterselskab af Hans Damm Research A/S, som er beliggende i Sønderborg. DE beskæftiger ca. 45 fuldtids ansatte. DE er en EMS-virksomhed, med kunder i såvel Danmark som udlandet inden for stort set alle brancher. DE leverer også udvikling inden for elektroniske produkter.

Ved at have samlet disse to kompetencer under samme tag kan DE tilbyde deres kunder et produkt, en service og en fleksibilitet, der er unik og som differentierer virksomheden i markedet.

Virksomheden besidder følgende certificeringer: ISO 9001, ISO 14001, TS 16949 og OHSAS. Specielt TS 16949, også kendt som Automotive certificeringen, er der investeret betydeligt i at opnå, og DE er den eneste virksomhed i Danmark inden for branchen, der har denne certificering.

Vækstplaner

DE har store ambitioner om vækst og har på baggrund af en markedsanalyse identificeret potentielle vækstmuligheder og markeder og har skitseret en salgsstrategi med et mål om at vækste kraftigt i løbet af de næste par år.

I salgsstrategien er der fokus på at øge markedsandelen i Danmark, men samtidig fokus på at øge virksomhedens eksportandel.

STILLINGEN

Stillingen refererer til direktionen og indgår i ledergruppen. Der er dermed forventninger til, at Salgschefen er en del af, og også bidrager væsentligt til, beslutningsprocesserne.

Med baggrund i DE’s vækstambitioner leder vi nu efter en ny Salgschef, hvor hovedopgaven er at løfte og indfri den ambitiøse vækststrategi, som DE står overfor.

Herudover er det Salgschefens opgave at:

 • Motivere salgsafdelingens ansatte
 • Øge kendskabsgraden til DE via strategisk opsøgende salgsarbejde. Herunder at finde nye kunder, øge salget hos eksisterende kunder, samt servicere de eksisterende kunder.
 • Være ansvarlig for at øge DE’s eksportandel på, især det tyske marked.
 • Understøtte og sparre omkring virksomhedens videre salgsstrategiske tiltag.
 • Være ansvarlig for DE’s marketing og videreudvikling af DE’s USPere (Unique Selling Propositions)

 • KANDIDATEN

  Den rette kandidat til stillingen som Salgschef har erfaring fra en lignende stilling eller sidder i dag lige under salgschefen, men ønsker at realisere egne ambitioner om, at sidde med hovedansvaret for salget i en mellemstor virksomhed.

  Desuden lægges vægt på, at du:
 • Har en positiv tilgang til udfordringer og dagligdagen i virksomheden
 • Har et godt humør, et godt drive og udviser et højt niveau af initiativ
 • Trives i et uformelt miljø
 • Kan tænke ud af boksen og arbejde sammen med dine kollegaer om det samme fælles mål

 • På baggrund af din brancheerfaring har du evt. egen sund kundekreds, som kan flyttes med over til DE inden for en kortere tidshorisont. Dette er ingen betingelse.

  ERFARING / UDDANNELSE

  Du har erfaring inden for løsningssalg i elektronikbranchen / EMS og naturligvis opsøgende salg til både eksisterende, men også nye kunder.

  En teknisk uddannelse kombineret med en kommerciel uddannelse vil være at foretrække. Alternativt en kommerciel uddannelse kombineret med teknisk flair og nævnte erfaring.

  STILLINGENS PLACERING OG BOPÆL

  Kandidaten må gerne være bosat i Sønderjylland, men det er ikke et krav. Der kan tilbydes hjemmearbejdsplads. Der skal påregnes, at der løbende er koordinerende møder på virksomheden (efter behov).

  VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  En spændende stilling med masser af udfordringer og plads til nytænkning i et uformelt, men ambitiøst miljø. Der tilbydes en attraktiv bonuspakke ift. budget.

  STARTTIDSPUNKT

  Tiltrædelse snarest – men vi venter gerne på den rette.

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  SALGSCHEF - HORECA

  TARGET Headhunting ApS

  - med reference til Salgsdirektøren VIRKSOMHEDEN - er en del af dansk koncern, hvor erfaring, tradition og kontinuitet spiller en afgørende rolle for ikke mindst virksomhedskulturen. Koncernen har flere forretningsområder et af områderne er inden fo...
  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:21. marts 2018

  Country Manager Sweden

  HESEHUS A/S

  Do you want to be responsible for the development of a partner channel in Sweden for one of Scandinavia s leading e-commerce platforms? Hesehus is looking for a Country Manager in Sweden who will be responsible for strengthening our position on the ...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:27. marts 2018

  Sales Manager med ledelse

  Recruit IT ApS

  Sales manager til IT outsourcing For vores kunde Hostnordic søger vi en stærk og resultatorienteret Sales Manager. Som den nye Sales Manager blive du ansvarlig for at udvikle omsætningen på både nuværende og nye kunder på Sjælland, samt at drive sal...
  Indrykket:7. februar 2018
  Udløbsdato:25. februar 2018

  Trainees til lederstillinger - Teamledere & Salgschefer Aalborg, København og Odense

  AM Odense

  Hvem er AM? Måske Danmarks mest anerkendte salgsbureau. AM er med hovedsæde i Aalborg og 9års erfaring en af de mest erfarne virksomheder i Field Marketing branchen i Danmark. Vi arbejder med Field Marketing også bedre kendt som, direkte salg eller ...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:14. marts 2018

  Salgschef

  ERWIN ANDERSEN A/S

  Middelfart
  Ledelse * Karrierestilling * International salgsorganisation * Markedsledende brandJobbet:Kan du lede og udvikle branchens bedste sælgere? Kan du byde ind og gå forrest på digitaliseringsrejsen? Ser dine kunder dig som en aktiv og dynamisk samarbejd...