Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef søges til onlinevirksomheden Familie Testamente

Salgsmæssig og strategisk stærk lederprofil

Vi søger en salgschef der med reference til virksomhedens ejerkreds og med udgangspunkt fra virksomhedens kontor, får det fulde ansvar for rådgivningsbaseret salg, virksomhedens drift samt virksomhedens videre udvikling. Du skal lede og motivere en salgsorganisation på ca. 10 medarbejdere, der består af uddannede jurister, som foretager rådgivningsbaseret salg indenfor familie- og arveret.

Vores forretning er bygget på kundehenvendelser fra marketingskanaler og samarbejde med eksterne kanaler, som banker, pensionsselskaber o.l., og det er derfor afgørende at du har forståelsefor konverteringsrater på de enkelte kanaler, lige fra marketing og helt ud på den enkelte jurist.

Familie Testamente rådgiver indenfor alle aspekter af familie- og arveret. Vi adskiller os fra markedet ved, at hele rådgivningen foregår via telefon og mail, det gør processen lettere for alle

parter. I 2018 udarbejdede vi 25 % af alle testamenter i Danmark, og knap 40 % af alle fremtidsfuldmagter, og vi er dermed Danmarks største testamentevirksomhed.

Som Salgschef skal du sikre positiv udvikling af virksomheden ved at sætte retning og dagsorden. Vi forventer du kan skabe vækst i form af flere salgskanaler og etablering/udvikling af nye retsområder og derved bidrage til fremgang og den strategiske videreudvikling af Familie Testamente.

Dine opgaver er:

  • Ledelse af vores juristteam
  • Udvikling af den enkelte medarbejder
  • Gennemgang og optimering af strukturer, processer og forretningsgange
  • Ansvarlig for overholdelse af salgs- og omkostningsbudgetter
  • Databaseret analyser af rapportering

Din profil:

Din personlighed altafgørende, hvis du skal lykkes med denne opgave. Dit engagement og viljen til at skabe resultater og nå mål, kombineret med egenskaber som gennemslagskraft, overblik og vedholdenhed, er afgørende forudsætninger for succes.

Du har erfaring fra tidligere salgschef job og er i stand til at omstille dig til en juridisk virksomhed hvor faglighed er en væsentlig faktor.

Du har et indgående kendskab til at skabe resultater via online platforme og kender forskellen på den personlige og digitale kontakt til kunden.

Vi tilbyder:

Et selvstændigt job hvor du har mulighed for at få et stort ansvar i en virksomhed i vækst. Vi er en ejerkreds med ideer og visioner og vi søger en sparringspartner der både kan udfordre os og selv er visionær.

Kapitalejerne bag DreistStorgaard Advokater er medejere af Familie Testamente og vi har kontor sammen med DreistStorgaard Advokater i Køge. Deres advokater bistår Familie Testamentes juristers med læring og løbende uddannelse.

Du kan læse mere om os på www.familietestamente.dk

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Emma Novak Christensen på tlf. 53 54 34 77 eller job@familietestamente.dk .

Send din ansøgning og CV til os via knappen "Send ansøgning" senest den 22. februar 2020.

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Vi har kontor hos DreistStorgaard Advokater, Bag Haverne 42, 4600 Køge.


Se mere på vores ansøgersite: https://familietestamente.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.