Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef til dansk SaaS-virksomhed i vækst

EazyProject A/S har de seneste 5 år ekspanderet salget af deres Software-as-a-Service løsning til project management, som i dag benyttes af mere end 300 kunder og over 10.000 brugere. Potentialet i markedet er stort, og nu søger vi en dygtig og proaktiv salgschef, som sammen med salgsteamet kan opbygge forretningen og indfri firmaets ambitiøse vækstmål for de kommende år.

Tænder du på at udvikle og vækste forretningen sammen med et stærkt team? Har du lyst og evner til at styrke det opsøgende salg, skaffe nye kunder og øge salget? Synes du det er spændende at arbejde med salg og ledelse hands-on såvel som strategisk?

Vi tilbyder

Vi er allerede 5 x gazelle virksomhed, og nu sættes der ekstra turbo på væksten. Du får ansvar for 3 sælgere i dit eget salgsteam, samt budgetterede nyansættelser i takt med at salgsmålene indfries. Du får en attraktiv mulighed for at blive en del af en dynamisk virksomhed i rivende udvikling. Du indgår som en vigtig del af forretningens ledelse, hvor du bliver drivkraften inden for salg og markedsføring af vores softwareløsning samt udviklingen af salgsorganisationen. Du kan se frem til dygtige og engagerede kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med god grundløn og resultatbonus, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Du får reference til CEO & Founder og bliver en del af ledergruppen i EazyProject. 

Om jobbet

Vi forventer, at du på egen hånd vil være i stand til at

 • Lede, styre og motivere salgsafdelingen, så de ambitiøse mål indfries
 • Udbygge kundeporteføljen med nye kunder samt fastholde og udvikle forretningen med eksisterende kunder
 • Udvikle egne kunderelationer og vedligeholde kundetilfredsheden for de største kunder
 • Opbygge, vedligeholde og styre virksomhedens salg på struktureret facon efter CRM-baseret pipeline
 • Arbejde sammen med udviklingsafdelingen og sikre fokus på udvikling af nye relevante produkter
 • Udvikle virksomheden i samarbejde med den øvrige ledelse på både strategisk og operationelt niveau
 • Fastlægge og eksekvere vores salgsstrategi med afsæt i virksomhedens vision
 • Identificere salgsmuligheder, tilrettelægge salgskampagner, opsøge kundeemner samt effektuere salg sammen med salgsteam

Om dig

Du har mindst 5 års succesrig erfaring som salgsleder inden for teknisk B2B salg af software løsninger gerne i form af SaaS løsninger.

 • Erfaring med brug af CRM-systemer og andre IT-værktøjer
 • Du er god til at præsentere og formulerer dig ubesværet og præcist på dansk – både i skrift og tale
 • Relevant kommerciel eller teknisk uddannelse

Du er et resultatorienteret konkurrencemenneske, som motiveres af at nå resultater sammen med dit team. Du er kommunikativ, positiv og god i din omgang med andre mennesker. Du finder det motiverende både at arbejde analytisk, strategisk og operationelt. Du er bevidst om, at et stærkt samarbejde med kunder, team og kollegaer er altafgørende for dine resultater.

Ansøgningsproces

Hvis du vil med ombord, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. 

Om os

EazyProject udvikler cloud-løsninger til tidsregistrering og projektstyring. De seneste 5 år har vi fokuseret på at udvikle og skalere salget af vores SaaS løsning. Med over 300 kunder og 10.000 daglige brugere er EazyProject i dag vokset til et stærkt og anerkendt softwarehus, der udvikler og sælger professionelle online løsninger til store og små virksomheder. Den første EazyProject version blev lanceret i 2008, og flere af vores kunder har derfor haft 10 års jubilæum på denne løsning. EazyProject har den højeste AAA kreditrang og har 5 gange opnået status som gazellevirksomhed. Vi er i alt 15 dedikerede medarbejdere i vores hyggelige lokaler centralt beliggende på Stændertorvet i Roskilde.

Læs mere her: www.eazyproject.net


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.