Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef til installationsbranchen ? Vækst og udvikling ? Teknisk baggrund ? Århus/Jylland - Midt/Nord

Mariendal bygger på en stolt forretning etableret i 1922 og har gennem årene udviklet sig til at være en af Danmarks største installationsvirksomheder.

Mariendal opererer bredt indenfor bl.a. el, sikring, energi, køl- og varme, automation og IT. Med hovedsæde i Aalborg, beskæftiger virksomheden ca. 240 medarbejdere.

Vil du læse nærmere om Mariendal, så se her: www.mariendal.dk

Virksomheden har en klar og ambitiøs strategiplan med fokus på yderligere vækst. Som et led i denne, blev der i 2019 ansat en salgschef. Han er efter blot 1 år på posten blevet udnævnt til direktør for Mariendal El-Teknik A/S, hvorfor vi søger hans afløser:

Salgschef til installationsbranchen

Vækst og udvikling ? Teknisk baggrund ? Århus/Jylland – Midt/Nord

Med direkte reference til direktionen, bliver du ansvarlig at styrke Mariendals salg og position på markedet. Strategien sigter mod at blive en endnu stærkere totalleverandør indenfor el, sikring, energi, køl- og varme, automation og IT. I jobbet vil du ikke skulle fokusere på entreprisedelen. Geografisk vil du operere i region midt og nord. Mariendal har et pænt fundament, som du vil kunne bygge videre på. Der er tale om et meget selvstændigt job, med ansvar for at videreudvikle salget, vedligeholde de eksisterende relationer samt udbygge med nye, salgsopfølgning og løbende koordinering med dine kolleger i organisationen.

  • I tæt samarbejde med kompetente kolleger og de respektive afdelingsledere i såvel geografiske områder, som kompetenceområder, vil du få til opgave at sikre en yderligere vækst indenfor salg af Mariendal produktportefølje.
  • Du vil have det ledelsesmæssige ansvar for pt. 3 kompetente kolleger og indgår naturligt i chefgruppen.
  • Du får en opgave i at skabe en salgskultur bredt set hos Mariendal, hvilket er en kontinuerlig opgave som kræver vedvarende bearbejdning.
  • Du varetager planlægning af egen salgsindsats og koordinerer det med de øvrige i firmaet. Du får et stærkt og erfarent bagland at trække på.
  • Du varetager hele forløbet fra identifikation af kundeemnerne, vurdering af samme, skabe den indledende dialog og interesse, planlægge og gennemføre salgsbesøg hos kunderne.
  • Du varetager rådgivning, tilbudsgivning samt opfølgning til kunden for den rigtige løsning.

Du er en erfaren og dygtig sælger der færdes hjemmevant på installationsmarkedet. Du er en selvstændig holdspiller, som forstår at planlægge og strukturere din egen hverdag, men samtidig forstår vigtigheden af at være en ”del af holdet”. Du forstår at drive dig selv og finder motivation i at drive salget fra start til ordren er landet. Du har en god forståelse for parametrene på såvel B-t-B som B-t-G-markedet. Du evner at se muligheder indenfor de tilskudsmuligheder der indimellem opstår og hvor der således viser sig markedsmæssige muligheder. Du forstår at sætte dig ind i overvejelserne og kompleksiteten ved indgå kontrakter. Du har en respektfulde tilgang til kunder og kolleger og du brænder efter at være med til at bringe Mariendal frem i front som førende leverandør af moderne løsninger.

Du taler og skriver dansk flydende, således at du begår dig ubesværet blandt kunderne. Derudover begår du dig ubesværet på engelsk. Din PC er uundværlig for dig og du er gerne bruger af MS Office, ERP samt CRM. Du trives med at være ude hos kunderne og som udgangspunkt forventer vi at du er ude i markeden ca. halvdelen af din tid. Bopæl ser vi gerne er i Aarhus-området og du vil naturligt have din gang på kontoret i Aalborg, ligesom du vil komme rundt på de øvrige lokationer.

Du har en teknisk baggrund, som f.eks. El-installatør, maskinmester, ingeniør eller lignende. Har du derudover suppleret med en kommerciel uddannelse som HD eller lignende, så er det en stor fordel. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i jobbet og kan skabe de ønskede resultater. Din tekniske baggrund gør, at du forstår teknikken, løsningerne, termerne og jargonen og dermed kan tale samme sprog som kunderne. Du kan dokumentere erfaring med salg af tekniske løsninger. Du har et højt drive, er vedholdende og særdeles gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du kan se dig selv i en stilling, hvor du med en solid arbejdsindsats kan gøre en forskel i en velrenommeret og veldrevet virksomhed.

Vi tilbyder en ansættelse, hvor du får stor frihed til at bygge videre på salgsafdelingen, strukturere indsatsen og skabe resultaterne. Du får den nødvendige opbakning og støtte i et godt firma, hvor historien, missionen, visionen, DNA’et og værdierne er drivkraften. Du vil få en løn som modsvarer dine kvalifikationer, samt de goder der ellers hører sig til.

Kan du genkende dig selv i de krav vi stiller, så send en ansøgning mærket ”MAR-SC2” i emnefeltet til job@varbergmanagement.dk For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, indehaver Jan Varberg på + 45 5151 5422.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.