Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsdirektør - MARLON

Salgsdirektør – med eksporterfaring

MARLON Tørmørtels idegrundlag bygger på et stigende behov for standard- og skræddersyet tørmørtler af høj kvalitet – der giver entreprenøren og håndværkeren den helt rigtige løsning - både kvalitetsmæssigt og økonomisk. Marlon har mange års erfaring i produktion og markedsføring af en række tørmørteltyper og har igennem årene leveret til mange spændende projekter. MARLON Tørmørtel A/S er en familieejet virksomhed, der med et økonomisk solidt grundlag, nye teknologier og moderne produktionskapacitet har iværksat en udviklingsrejse med tyngde på innovation, produktivitet og vækst.

JOBBESKRIVELSE
Med reference til administrerende direktør Sten Søgaard vil du som ny salgsdirektør – og som en del af ledergruppen - få det overordnede ansvar for salget nationalt som internationalt. Du vil i et tæt samspil med 8 energiske kolleger i salg, marketing og kundeservice sikre eksekvering af de fastlagte mål. Dine succeskriterier bliver

Kort sigt: En professionalisering af salg, marketing og serviceprocesser / organisering samt udarbejdelse af en ny strategi for området – i tæt samspil med den adm. direktør og øvrige ledergruppe.
Længere sigt: Opbygning af nye forretningsområder – salg på nye markeder / eksport (Tyskland, Polen etc.).

Du bliver ligeledes ansvarlig for

  • Opbygning af marketingfunktion med bl.a. fokus på digitalisering og sociale medier.
  • Håndtering af strategiske kunder – nærhed til markedet.
  • Fokusering på kundeværdi, bæredygtighed og cirkulær økonomi.
  • Markedsanalyse, strategi, plan og eksekvering – nye markeder.
  • Innovation, produkt- og markedsudvikling – i tæt samspil internt og eksternt.
  • Udbygning af netværk til arkitekter, rådgivende ingeniører og øvrige relevante aktører.
  • Et stærkt samarbejde mellem udvikling og salg.

FAGLIG PROFIL
Du har i dag eller har haft en tilsvarende kommerciel lederstilling i en lignende industri-/produktionsvirksomhed – med afsætning nationalt og internationalt – til kunder i både B2B og B2C segmentet. Brancheerfaring med lignende produkter vil være ønskeligt. Du har erfaring med udvikling og implementering af salgsstrategier i form af en involverende lederstil. Du har en professionel og strategisk tilgang til kunde og netværkspleje – med fokus på værdiskabelse og innovation. Du har været tovholder på åbning af eksportmarkeder. Bæredygtighed og ”den grønne dagsorden” har også præget dit virke og givet dig indsigt/viden med positiv kommerciel fordel.

Du har en afsætningsmæssig uddannelse som cand.merc. eller tilsvarende akademisk uddannelse, og du har måske suppleret med en lederuddannelse. Med en produkt- og produktionsteknisk viden/flair har du en innovativ/proaktiv tilgang.

PERSONLIG PROFIL
Du er en resultatorienteret, ambitiøs og empatisk leder - med en oprigtig interesse i og flair for at udvikle/motivere dine kolleger. Du har pondus og optræder velovervejet med en naturlig autoritet som salgsleder – hvor du ud over coaching / sparring af kolleger også selv er aktiv i salgsarbejdet. Du har et stort drive optræder professionelt og rutineret i eksterne sammenhænge – som en værdifuld repræsentant for virksomheden. Med et godt og smittende humør, en åben og ærlig ledelsesstil, en stor arbejdskapacitet og høj kvalitetssans går du dynamisk, nysgerrig og ærekær til din ledergerning. Du er uformel og praktisk orienteret – giver en hånd med, når det er nødvendigt. Du udviser begejstring og virkelyst, du er standfast og robust, ligesom du er bevidst om værdien i det gode samarbejde på tværs af organisationen. Du er god til at kommunikere i både skrift og tale og behersker engelsk (og gerne tysk) - mundtligt såvel som skriftligt.

VI TILBYDER
En spændende, selvstændig og udviklende lederstilling i en virksomhed med stolte traditioner, høje ambitioner og et stort markedspotentiale. Uformelt arbejdsmiljø med en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone. Arbejdssted: Brædstrup.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår ved denne rekrutteringsopgave. Kunden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om MARLON Tørmørtel henvises til hjemmesiden marlon.dk.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.