Salgselev

 Samler du på gode oplevelser? Bliv salgselev i Kvickly 

  • Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?
  • Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.
  • Start din uddannelse NU, eller 1. juli...


Du får og skaber gode oplevelser
Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly Svendborg City og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.
Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

Knyt nye venskaber på udfordrende skoleophold
I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.
Her begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken. Der er også en masse fælles aktiviteter, der gør det let for dig at få nye venner på tværs af butikker.

Vil du være en del af vores sammenhold?
Vi håber, du er åben og villig til at lære. Måske kan du se dig selv som leder i Kvickly på sigt? Derudover er du fyldt med ideer til, hvordan vi kan give vores kunder en god oplevelse. Og du har lyst til at vejlede kunderne. 

Du har:

  • Bestået HHX - gerne med 5 uger suppleret HGS-forløb. Du kan også have en EUX eller STX/HF/HTX - gerne suppleret med op til 10 ugers HGS
  • Let til smil og en positiv indstilling, som smitter af på både kunder og kollegaer
  • Flair for at sælge og lysten til at blive en dygtig sælger


Vi glæder os til at lære dig at kende
Hvis du går rundt med en lille drøm i maven om at blive en supersælger eller mellemleder, så send din ansøgning via http://www.coop.dk ”Søg job” senest 30.04.2018 (se bort fra anden dato på siden).

 

 

 

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1200 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Elev i løbebutik

CITRUZ hkv1193/Niels Mogensen/ MULTIATLETEN

Vi søger en engageret løbe nørd der ønsker at leve af sin hobby. Du har løb som din store interesse. Du er uadvendt og er god med mennesker. Du er salgs minded. Du vil være med til at skabe den førende løbe butik på Fyn. Vi tilbyder: En spændende ar...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Intern salgsmedarbejder til tekniske produkter

SSH STAINLESS A/S

Intern salgsmedarbejder, tekniske produkter - til eksporterende produktionsvirksomhed SSH Stainless a.s, Svendborg SSH Stainless a.s udvikler og producerer rustfrie hydraulikkomponenter cylindre, pumper og ventiler af høj kvalitet. Vi sælger og leve...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:13. april 2018

Butiksassistent til planteskole

Bo Grønt Svendborg ApS

Svendborg
Butiksassistent søges til at være gartnerens højre hånd - du har kendskab til udendørs blomster planter og har lyst til kundebetjening. Herudover vil der være forefaldende opgaver i butikken såsom at sætte varer på plads, prismærkning etc. Der er ta...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Salgsassistent

SOLO SVENDBORG ApS

Til vores butik i Svendborg søger vi en salgsassistent til 25-37 timer. Tiltrædelse hurtigst mulig. Om jobbet: Som salgsassistent i SOLO er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er ...