Salgselev til dansk IT-distribution

Vi søger en elev med flair for salgs og kundeservice, til at hjælpe med vores kunder i hele Skandinavien.
Er du skarp i kommunikation, og kan lide at have mange bolde i luften?
Så er det måske dig, der skal være en del af vores ambitiøse og energiske salgsteam.
Vi søger en frisk og motiveret elev til at blive lært op i IT distributionsbranchen, for både danske såvel skandinaviske forhandlere.

Fourcom er en dansk IT-distributør, hvor IT-forhandlere i hele Skandinavien køber direkte fra distributionslageret i Nordjylland. Fourcom har eksisteret de sidste 10år og har siden starten leveret IT produkter og forbrugerelektronik til førende forhandlere i hele Skandinavien. Vi har hovedkontor og lager i Nørresundby, men det nyåbnede salgskontor ligger i Aarhus, hvor din arbejdsplads vil være. Den nye afdeling, er en del af en større vækstplan, hvilket vil sige at du kommer ind i en afdeling med store ambitioner og fart over feltet.
Du bliver en del af et ungt og sprudlende miljø, hvor vi tror på, at positivitet og et højt energiniveau giver de bedste resultater.
Arbejdsopgaver:

  •  Telefonisk kundekontakt
  •  Ordrebehandling
  •  Rådgivning omkring produkter
  •  Udarbejde tilbud
  •  Kommunikation med kunder på chat og mail

Om dig: Du har som minimum gennemført en EUX, HHX eller anden godkendt uddannelse . Du er interesseret i handel og står ikke tilbage for kommunikation. Du har en handlekraftig, selvstartende personlighed med et stort drive, og du har evnen til at kommunikere skarpt og præcist. Du er en god hold spiller, der er klar til at yde en ekstraordinær indsats, når det gælder. Det vil være en stor fordel at have viden og interesse indenfor IT-produkter.

Vi tilbyder dig: En spændende elevplads med opgaver, der er med til at udvikle dig. Du får kompetent feedback og sparring under hele oplæringen og bliver en del af en ung virksomhed og et professionelt team.
Med arbejdspladsen placeret hos Zenit Company House, er du sikret moderne og lyse lokaler. Der er tilknyttet en lækker frokostkantine og nyindrettet fitness.

Elevperiode
24 måneder

Arbejdssted
Kontoret er placeret på Sommervej 31B, 8210 Aarhus V.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Hshop.dk søger E-commerce elev

Hshop.dk

E-commerce elev søges til Hshop.dk. Vi er en virksomhed med vokseværk som søger en elev der kan bidrage til vores positive vækst. Om jobbet Som E-commerce elev ved Hshop.dk vil du få erfaring med flere områder af forretningen, og primært indenfor ma...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Blomsterdekoratør elev søges

Bendixen Blomster v/Christine Grunnet Bendixen

Til ansættelse snarest søger vi endnu en blomsterdekoratørelev med stort gå-på-mod til vores butik. Du skal være smilende og have stor lyst til masser af kundekontakt. Du kan lige at have rigtig travlt og du skal kunne holde dig selv igang når der e...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Butikselev til Nordeuropas største online Skate shop.

SKATEPRO ApS

Aarhus
Som butikselv hos SkatePro arbejder du blandt andet med ekspedition, vejledning og indretning af butikken. Du skal være selvstændig, og kunne håndtere stressede situationer for at kunne opfylde kundens behov og nå målgruppen. Af konkrete arbejdsopga...