Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgselev til IKEA Aalborg, 37 timer

Candidate profile (title) Danish HVEM ER DU? Candidate profile (text) - Default language Som vores nye salgselev hos IKEA Aalborg brænder du for at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger. Du tør tage fat og har lyst til at udvikle og udfordre dig selv. Det 2-årige uddannelsesforløb veksler mellem skoleforløb og praktikker i varehuset. I varehuset kommer du til at arbejde i forskellige afdelinger, og du vil bl.a. blive oplært i vores sortiment, optimering af salg, salgsstyring og kundeservice.

For at komme i betragtning forventer vi, at du:
•Har en adgangsgivende uddannelse som fx EUD Business, EUX Business, HHX, STX*, HF*, HTX* (*Inkl. EUS supplering) eller en realkompetence vurdering
•Er udadvendt og motiveres af at arbejde med salg samt skabe gode kundeoplevelser
•Selvstændigt kan prioritere dine opgaver i en travl og omskiftelig hverdag
•Har ordenssans samt passion for møbler og boligindretning. Key responsibilities (title) Danish EN DAG I DIT LIV HOS OS Key responsibilities (text) - Default language Din elevtid foregår primært i varehuset, hvor du i hverdagen veksler mellem at sikre en rydelig og salgsoptimeret afdeling samt at rådgive og vejlede kunder i vores store sortiment.

Dine opgaver bliver primært at:
•Guide, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
•Sikre synlige priser og købsguider på alle varer, så kundernes købsproces bliver så let som muligt
•Bidrage til vores fælles salgsmål og sikre egne ansvarsområder i afdelingen
•Benytte konceptstyring, salgsstyring og salgsteknikker i praksis.

Derudover vil der i løbet af din elevtid være fire skoleophold af to ugers varighed, hvor du er væk hjemmefra. Skoleopholdene foregår på Aars Erhvervsskole, hvor du bor og opholder dig i de uger, du er afsted. Her udfordres du i den teoretiske del af uddannelsen til salgsassistent. Samtidig lærer du andre elever fra hele landet at kende og får et stærkt sammenhold på tværs af IKEAs varehuse. Team vision and mission (title) Danish VORES TEAM I IKEA Team vision and mission (text) I varehuset bliver du en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Vi har alle stort fokus på salg og service, for at skabe de bedste kundeoplevelser. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig også efter din elevuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.