Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgselev til international vækstvirksomhed i Aarhus

DAFA A/S, Brabrand

Hvis du har evnerne, motivationen og den rette indstilling, så tilbyder DAFA en attraktiv elevplads i en danskejet handels- og produktionsvirksomhed med fokus på vækst – såvel på hjemmemarkedet som på det internationale marked.

DAFA tilbyder dig en uddannelse med oplæring i de grundlæggende funktioner i salgsafdelingen, så du står godt fagligt rustet til en evt. fremtidig karriere i virksomheden. Vi tilbyder vide rammer under ansvar og udvikling for den rigtige kandidat, hvor du desuden får mulighed for at prøve kræfter med ad hoc-opgaver i en varieret arbejdsdag.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Daglig kundeservice og ordrehåndtering
  • Support til kunder og eksterne sælgere
  • Samarbejde og udvikling til andre afdelinger i virksomheden bl.a. Indkøb og produktion

Vi lægger stor vægt på personlighed i forbindelse med rekrutteringen af vores nye elev. Derfor ser vi blandt andet på, om du vil passe godt ind i salgsafdelingen, som aktuelt består af 19 erfarne medarbejdere. Det er vigtigt for os, at du som person er åben og imødekommende, da du i dit daglige arbejde vil få en bred kontaktflade på tværs af organisationen.

Ellers forestiller vi os om dig, at: 

  • Du har den nødvendige baggrund for at kunne starte hovedforløbet i elevuddannelsen – f.eks. HHX, EUX Business eller Erhvervsakademiet
  • Du har interesse for at arbejde med kundesalg og service
  • Du kan kommunikere ubesværet i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Du er ansvarsbevidst, mødestabil og nærværende
  • Du er klar på nye udfordringer i en foranderlig hverdag

Som elev hos DAFA bliver du en del af en virksomhed med international fokus og får din daglige gang på hovedkontoret i Brabrand.

Ud over de arbejdsmæssige udfordringer tilbyder DAFA også en god kantineordning med frugt, frokost og morgen-mad, firmaarrangementer, en aktiv personaleforening, motionsrum og meget mere.

Tiltrædelse er 15. august 2020

Har du lyst til at blive en del af holdet, så send hurtigst muligt en ansøgning og CV inkl. eksamensbevis til job@dafa.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så send en mail, eller kontakt Tue Gott Sørensen på tlf. 87476666.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.