Salgskonsulent

Vil du med på en spændende rejse i en succesfuld vækstvirksomhed?

Har du evnen til at skabe kontakt og relationer til offentlige kunder?

Er salg og resultater en del af dit faglige DNA?

 

Vi står i øjeblikket overfor en spændende udvikling, hvor vi i de kommende år skal realisere en ambitiøs strategiplan. Til at medvirke til denne udvikling søger vi en kontaktskabende og energisk salgskonsulent.

 

Dine arbejdsopgaver

Som salgskonsulent skal du arbejde med salg og skabe resultater. Vores kunder er primært kommuner, og tilgangen hertil er alsidig og kompleks. Det er derfor vigtigt, at du har evnen til og oprigtig interesse i at sætte dig ind i deres behov og forstå deres verden. Ligeså vigtigt er det, at du kan forstå vores læringsløsninger og formidle vores budskaber videre. Mulighederne for at skabe salg varierer meget, da kontakten både skabes via opsøgende salg, social selling, netværkssalg og direkte henvendelser fra kunder.

Du skal drive hele salgsprocessen herunder kunne afdække kundernes behov, identificere og kvalificere den rette digitale læringsløsning i tæt samarbejde med vores fag- og læringskonsulenter. Du vil også få ansvaret for vores markedsføringsaktiviteter herunder de sociale medier, nyhedsbreve, messer og salgsrelateret input til vores web.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver omfatte: 

 • Opsøgende salg til nye kundemuligheder og udvikling af pipeline
 • Udvikling og vedligeholdelse af eksisterende kunderelationer
 • Opfølgning på henvendelser, afgivne tilbud og igangsatte projekter 
 • Planlægning af salgsfremmende aktiviteter herunder deltagelse på messer  
 • Samarbejde med fag- og læringskonsulenter 

 
Dine kompetencer og din personlighed

For os er det vigtigt at finde en kontaktskabende og energisk person med en positiv indstilling til vores løsninger og kunder. Det er derfor vigtigt, at:

 • du har salgserfaring fra en lignende stilling – gerne med digital læring, LMS-systemer eller andre digitale læringsplatforme – det er dog ikke et krav
 • du kan åbne døre og skabe den 1. kontakt
 • du kan vurdere, hvilke marketingaktiviteter der er nødvendige for at understøtte salget
 • du arbejder struktureret og har et godt overblik over dine kunder og kundeemner
 • du er nysgerrig, har drive og er i stand til at holde dig opdateret på kundeemner via div. medier og fagblade
 • du er vant til at arbejde selvstændigt
 • du har en naturlig nysgerrighed og interesse for læring
 • du er effektiv, handlingsorienteret og kommunikativ stærk
 • du er god til at samarbejde på tværs af organisationen

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling med rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i vækst. Høj grad af frihed til selv at tilrettelægge det daglige arbejde – under ansvar for salgsmål, marketingplaner, messer mv.

Vi har gode arbejdsforhold i indbydende nye kontorfaciliteter, og arbejdsklimaet er uformelt. Vi har klare mål og arbejder meget værdibaseret. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Som nyansat vil du blive introduceret til hele vores virksomhed, vores digitale læringsløsninger og kunder.

Du bliver en del af et ambitiøst team, som er ukomplicerede, jordnære og servicemindede i alt, hvad vi foretager os, hvilket vi også forventer af dig. Vores plads til omsorg for hinanden og fællesskabsånd gør os til dem, vi er.

 

Vil du indgå i vores team?

Så send en ansøgning og CV pr. e-mail til marianne@guide2know.dk mærket ”Salgskonsulent”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og indkalder løbende kandidater til samtale. Vi stopper processen, når vi har fundet den rigtige kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Marianne Hvid på 20 45 45 37.

 

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018

Arbejdssted: Sønderborg

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - senest 1. maj

 

Om Guide2know ApS

Vi er en digital IT-virksomhed, der designer og leverer digitale læringsløsninger. Vi forener forretningsforståelse, design og innovativ teknologi, hvilket er fundamentet for vores succes. Vi har udviklet digital læring siden 2008 og er blandt de mere erfarne i branchen.

Vi er 11 (lige om lidt 14) passionerede ildsjæle, der tilsammen bidrager til at udvikle digitale læringsforløb i tæt samarbejde med vores kunder. Vi henvender os primært til landets kommuner, og vi har pt. 35 af dem som kunder. Al udvikling foregår in-house, og vi ønsker at være let tilgængelige i forhold til drift, rådgivning og support.

Vi lever vores værdier – service, kvalitet og ordentlighed – både i den måde vi omgår hinanden og vores kunder på. Vi arbejder som et team mod fælles mål, der understøtter vores strategi.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

BLIV HJEM-IS SÆLGER - SKOVLUNDE

HJEM-IS DANMARK A/S

Kan du sælge danskernes livret? Så kan HJEM-IS blive din kommende arbejdsplads! Vi søger dig, der har lyst til at køre rundt på de danske villaveje og sælge is til danskerne. Dig, der har lyst til at betjene kunder, er ansvarbevidst og smilende. Sel...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Salgskonsulent til dentalbranchen distrikt Sjælland samt Lolland-Falster

ZENITH DENTAL APS

Vi har specialiteterne der venter på at blive præsenteret på klinikkerne. Du er erfaren salgskonsulent. Gerne, men ikke nødvendigvis branchekendskab fra dental- eller medicinal verdenen. Teknisk indsigt er også optimal. Distrikt: Sjælland ( eksl. Kø...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Salgskonsulent til dentalbranchen distrikt København

ZENITH DENTAL APS

Vi har specialiteterne der venter på at blive præsenteret på klinikkerne. Du er erfaren salgskonsulent. Gerne, men ikke nødvendigvis branchekendskab fra dental- eller medicinal verdenen. Teknisk indsigt er også optimal. Distrikt: Storkøbenhavn samt ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Salgskonsulent til dentalbranchen distrikt Fyn samt Vest- og Sydjylland

ZENITH DENTAL APS

Vi har specialiteterne der venter på at blive præsenteret på klinikkerne. Du er erfaren salgskonsulent. Gerne, men ikke nødvendigvis branchekendskab fra dental- eller medicinal verdenen. Teknisk indsigt er også optimal. Distrikt: Jylland syd for Årh...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Super Sælger & Partner søges i hutigtvoksende firma.

WGL-Danmark

Vi søger en super motiveret og engageret sælger der på sigt eller fra starten har lyst at være en del af firmaet og blive partner i firmaet. Det er vigtigt at du kan acceptere at firmaet er på fuld fart frem, men stadig vil bibeholde den ånd firmaet...