Salgskonsulent

Sales Manager, New business

- salg af tekniske løsninger til OEM-kunder og installatører

Har du erfaring med B2B-salg af kundetilpassede løsninger? Har du kendskab til og/eller erfaring med salg på tysktalende markeder? Og har du kant og kompetence til at drive og udvikle nysalg til større OEM-kunder og installatører? Så er du det salgstalent, vi er på udkig efter.

Udvikling af OEM-kunder og større installatører

JKF er en international produktionsvirksomhed med datterselskaber og afsætning over hele verden. Fokusmarkederne er de tysktalende markeder, hvor vi i forvejen har et solidt afsæt. Som Sales Manager får du ansvaret for at udvikle nye og eksisterende OEM-kunder og større installatører for at understøtte vores ambition om skalérbarhed og volumensalg af komplette, kundetilpassede løsninger. Du skal derfor være i stand til at italesætte kundetilpassede løsninger ud fra JKF\'sproduktprogram.

Du refererer til Per Buch Madsen, vores VP for New Sales & Business Development. Han vil sammen med dine kolleger støtte dig i salgsprocessen - fra identifikation af kunder over sambesøg, afdækning af behov og forretningsmuligheder til lukning af ordrer. For at du kan holde fokus på fremdriften i din salgsproces og pipeline, vil du blive supporteret af et stærkt salg & kundecenter, erfarne kolleger og tekniske kompetencer. Når kunden er kørt ind, fungerer salg & kundecentret som den løbende KAM-funktion. Du vil opleve et klart ansvarsskift, så du kan koncentrere dig om at gøre det, du er bedst til - nemlig at sælge og skabe relationer.

Centrale opgaver vil være at:

  • identificere nye kunder på eksisterende markeder - OEM og større installatører

  • planlægge salgsindsatser og kundebesøg

  • afdække kundens behov og identificere og kvalificere den rette løsning

  • overdrage informationer til salg & kundecentret for tilbudsudarbejdelse med fokus på kundeværdi og udbytte

  • følge op på henvendelser og afgivne tilbud

  • forhandle kontrakter herunder forstå kommercielle betingelser og konsekvenser

  • lukke ordren, udvikle kunden og på systematisk vis overlevere kunden til salg & kundecentret

Salgstalent med eksekveringskraft og med ambitioner om mere

Du behøver ikke kunne det hele fra starten, og vi kan derfor se både dig, der har gjort det hele før, men også dig, der er på vej og ser denne rolle som det næste naturlige skridt i din kommercielle karriere. Det afgørende er din kommercielle forståelse og evne til at forstå kundebehov og derpå italesætte den rette anlægsløsning ud fra forskellige produktkombinationer, så kunden får den efterspurgte værdi for netop sin forretning.

Erfaring med teknisk salg og teknisk interesse forventes. Erfaring fra salg på tysktalende eksportmarkeder foretrækkes.Tysk er et must, og engelsk på et vist niveau forudsættes, men du behøver ikke være sprogspecialist. Som person er du positiv, tillidsvækkende og i øjenhøjde med alle. Du er samtidig den strukturerede og målrettede type, der drives af at vinde - og du ved, at netop det kræver højt og vedvarende fokus og eksekveringskraft.

Ansøgning og CV

Upload din ansøgning og CV med relevante referencer nedenfor via knappen "Søg stillingen". Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi tager annoncen af hjemmesiden, når vi har fundet den rette kandidat.

Ønsker du mere information om stillingen eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Per Buch Madsen på mobil tlf. +45 61 24 16 93 eller sende en mail på pbm@jkf.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Freelance sælger - golfudstyr

GolfZone ApS

Aalborg
GolfZone søger dygtige medarbejdere til at opsøge nye kunder og vedligeholde eksisterende kunder. Du får din egen kundeportefølje af kunder fra Nordjylland ligeledes er kendskab til potentielle kunder ud over egen portefølje velkommen. Stillingen ka...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

NOBICALL SØGER ERHVERVSKONSULENTER TIL NY BtB-OPGAVE

NOBICALL IVS

Favrskov
NOBICALL er i rivende udvikling og derfor søger vi 3 erhvervskonsulenter, der skal booke BtB-møder for vores erhvervskunder. Vi forventer: Du kan kommunikere professionelt med alle typer mennesker Du er ikke er bange for at skabe kontakt til nye men...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

I Hadsten søges bygherrerådgiver med forståelse for salg

BYGGESAGKYNDIG.NU ApS

Favrskov
Vi har rigtig stor succes og travlhed i butikken, og vi har brug for hjælp til vores konstant voksende antal af kundehenvendelser. De specifikke arbejdsopgaver er beskrevet nedenfor, men overordnet søger vi en dygtig og serviceminded bygherrerådgive...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Rådgivende Salgskonsulent, FarmSupply (kvæg)

Intelligent Advice

Aalborg
Unitron A S er inde i en spændende udvikling, hvor der i forlængelse af vækststrategien er behov for at styrke den rådgivende salgsfunktion med speciale i kvæg. Unitron A S er unikke i deres tilgang til kvægbrugsrådgivning, da de rådgiver og samarbe...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Salgskonsulent til Jylland / Danmark (Superligaen, International fodbold)

Ronaldo.com Danmark

Aalborg
DANMARKS STØRSTE FODBOLD PORTAL MANGLER DIG Key Account Manager Salgskonsulent Aalborg, Jylland, København. RONALDO.com dk Vores målsætning var og er at være størst i Danmark på dækningen af top-fodbold. Der blev vi straks fra vores officielle åbnin...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018