Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent

Kan du designe luksus alle råd til?

Vil du være en del af et eksklusivt team i en butik med fuld fart på?! Vordingborg Køkkenets butik i Lyngby designer køkkener med elegance og mangler dig på holdet!

 

Et stærkt team

Teamet i vores butik i Lyngby består af 2 køkkensælgere, en souschef og butikschef. Vi er nogle glade imødekommende gutter, som ikke er for selvhøjtidelige. Butikken i Lyngby er kædens mindste, men du må ikke tage fejl - der er meget travlt. Butikken emmer af god stemning og arbejdsglæden er stor. Det er en arbejdsplads, som skal opleves!

I dette team sørger vi for at hjælpe hinanden og sammen varetager vi den vigtigste opgave;  hver dag skal kunderne sikres en fantastisk køkkenoplevelse med en flot præsenteret køkkentegning, hvor der er kræset for detaljen. Det er også vigtigt, at du plejer din kunderelation både under og efter købet. Vi sætter en stor ære i, at vi yder den bedste service, selvfølgelig med et smil på læben. Som vores nye kollega skal du være med på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde alt hvad du kan, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene.

 

To arbejdsdage er aldrig ens

Idag kan din arbejdsdag fx se således ud;

Du møder ind på arbejde, klargør praktiske ting og hygger lidt med kollegerne inden butikken åbner kl. 10.00 En kunde kommer ind i butikken og et smil og interesse er det første du møder kunden med. Efter du har stillet alle de rigtige spørgsmål og lyttet oprigtigt til kunden, skal du ud til en familie og snakke med dem om mulighederne for et nyt køkken. I samme omgang foretager du en grundig opmåling. Herefter kører du tilbage til butikken og gør dig klar til at mødes med endnu en kunde, hvor du sætter kaffe over og gør din præsentation klar.  Efter en vellykket præsentation ser du dine gamle sager igennem - måske er der noget, som skal ryddes op eller gamle kunder, som skal kontaktes på ny? Måske trænger butikken til en oprydning, eller der skal foretages andet praktisk arbejde. Din arbejdsdag slutter når sidste kunde er blevet taget hånd om. Det var dagen i dag. I morgen byder dagen på en anden dagsorden.

 

Om dig som person:

Du har tidligere arbejdet succesfuldt med større salgsforløb af langvarige forbrugsgoder og ved, hvad der kræves for at lukke en handel. Du kan altså salgets grundlæggende faser på rygraden.

Du er grundig, elsker at sælge og at nå dine egne, men især også virksomhedens, mål. Du skal altså være klar på at hjælpe dine kolleger med at komme i mål med deres sager og træde til, hvis det kræves, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt.

  • Din salgsteknik er fremragende, du besidder teknisk forståelse, er en god lytter og kan sætte dig i kundernes sted og give dem lige netop det, de har brug for.
  • Du kan tage imod såvel ris som ros.  
  • Du har nemt ved at lære nye softwareprogrammer.
  • Du har kørekort - og egen bil, og du er villig til at bruge det mod kørepenge.
  • Du har sans for detaljer og besidder evner indenfor design, idet du skal udsmykke dit tegnede køkken, så kunden får præsenteret en flot, personlig og gennemarbejdet præsentation.

Vi lægger meget vægt på, at du har karisma og er tillidsvækkende. Kan du sige ja til dette? - så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

 

Hvad får du hos os?
  • En garanteret høj fast grundløn, med en skarp provisionsordning.
  • Alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring.
  • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet - Luksus alle har råd til.
  • En gennemtestet produkt-linje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter
  • Dynamik på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling. Du får dermed et stort bagland, som alle er klar på at hjælpe dig med stort og småt.

 

Vi indkalder løbende til samtale, og vi glæder os til at høre fra dig.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.