Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent

Udadvendt køkkensælger søges

Vil du være en del af et lille eksklusivt team, hvor du kommer til at arbejde i Vordingborg Køkkenets fødeby? Vi udvider nemlig i vores køkkenbutik i selve Vordingborg og mangler dig på vores hold!

 

Et mindre team i en hyggelig butik

Teamet i vores butik i Vordingborg består af 2 sælgere og en butikschef. I vil sammen få ansvaret for køkkenbutikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en fantastisk køkkenoplevelse for kunderne i Vordingborg og omegn. Du vil derfor blive en del af vores årelange historie i selve fødebyen for vores virksomhed.  

Som sælger hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service, selvfølgelig gør vi det med et smil på læben. Som vores nye kollega skal du være med på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel og du deltager aktivt i at nå salgstallene. I teamet er vi ikke selvhøjtidelige og kan klare sjov, en fri omgangstone, og vi vægter det sociale højt. Den interne konkurrence iblandt os er stor, men vi hjælper rigtig gerne hinanden med at nå i mål med vores sager.

 

To arbejdsdage er aldrig ens og kan bl.a. bestå af:
 • Kundekontakt i butikken, hvor et smil og interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møder i kundens hjem, hvor dennes behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Opmåling i kundens hjem, hvor der foretages grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommelstok, da vi hver gang skal sørge for, at opmåling er korrekt.
 • Præsentation i butikken, hvor kundens behov og forventninger til det nye køkken er opfyldt.
 • Opdatering af gamle sager, hvor du ser disse igennem og følger op - måske er der noget, som skal ryddes op eller tages action på?

 

Om dig som person:

Du er sælger med stort S, og du er ikke bange for at stille spørgsmål og komme med ny input. Du har tidligere arbejdet succesfuldt med større salgsforløb af langvarige forbrugsgoder og ved, hvad der kræves for at lukke en handel. Du kan altså salgets grundlæggende faser på rygraden.

Du elsker at sælge og nå dine egne, men især også virksomhedens, mål. Du skal altså være klar på at hjælpe dine kolleger med at komme i mål med deres sager og træde til, hvis det kræves, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt.

 • Din salgsteknik er fremragende, du besidder teknisk forståelse, lytter til kunderne og er oprigtig interesseret i at give dem lige netop det, de har brug for.
 • Du kan tage imod såvel ris som ros.
 • Du har nemt ved at lære nye softwareprogrammer.
 • Du har kørekort - og egen bil, og du er villig til at bruge dette mod kørepenge.

Vi lægger meget vægt på, at du har karisma og er tillidsvækkende. Kan du sige ja til dette? - så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

 

Hvad får du hos os?
 • En garanteret høj fast grundløn, med en skarp provisionsordning.
 • Alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring.
 • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet - Luksus alle har råd til.
 • En gennemtestet produkt-linje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.
 • Dynamik på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling. Du får dermed et stort bagland, som alle er klar på at hjælpe dig med stort og småt.

 

Vi indkalder løbende til samtale, og vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.