Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent

Salgskonsulent til distrikt København

Vil du bidrage til udviklingen af Rynkeby Foods? Vi er i dag en dynamisk og ambitiøs FMCG- virksomhed, der er kendetegnet af topkvalitet, ordentlighed og et godt sammenhold. Der er tale om en spændende og udfordrende salgskonsulentstilling, hvor du kommer til at repræsentere markedslederen inden for saft- og juicekategorien. Du bliver desuden en del af en stærk kultur i en virksomhed med en flad organisationsstruktur og et godt samarbejde på tværs af fagområder med det fælles mål at bevare førerpositionen.

Udvikle kunderelationer og se muligheder

Som salgskonsulent bliver du salgs- og udviklingsansvarlig for eget distrikt og indgår i et salgsteam med reference til vores Nationale Salgschef.

Erfaring med FMCG-markedet og salg af stærke a-brands

For at få succes i jobbet kræver det, at du har solid erfaring med FMCG-markedet i Danmark, og det er en væsentlig fordel, hvis du ligeledes har erfaring med salg af stærke a-brands. Du er rutineret bruger af Microsoft Excel på medium niveau og vant til at anvende CRM-system.

Vi lægger vægt på personlig gennemslagskraft, og din evne til at opbygge gode, langvarige relationer til vores kunder. Du arbejder selvstændigt med stort drive, men du ved også, at et godt samarbejde på tværs af organisationen er afgørende for succes og for at opnå de bedste resultater.

Du er struktureret, proaktiv og tager ansvar. Men du er også nysgerrig, kreativ og god til at udfordre vanetænkning. Du trives med en travl hverdag og med at arbejde i et højt tempo uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder en spændende udfordring i en af Danmarks førende mærkevarevirksomheder, et godt arbejdsmiljø i en virksomhed i udvikling, fast løn, pension, bonus, firmabil, telefon og diverse benefits.

Tiltrædelse: Snarest.

Søg stillingen

Der vil blive afholdt samtaler løbende med henblik på at finde den rigtige kandidat til jobbet. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til National Salgschef Anders Villadsen på mobil 27793300.

Rynkeby Foods A/S er Nordens største producent af juice og saft. På et år fremstiller vi mere end 150 millioner liter baseret på de bedste bær, frugter og grøntsager, naturen byder på. Hos Rynkeby Foods A/S har vi mostet juice og saft siden 1934, hvor Inger Rasmussen etablerede sin produktion i familiens bryggers ved hjælp af simple husholdningsredskaber. Siden overtog datteren Dagmar Andreasen, som gjorde Rynkeby til den virksomhed, vi er i dag. Juice og saft udgør fortsat størstedelen af vores produktion, som i dag også tæller smoothies, frugtdrikke og andre frugtbaserede fødevarer. Rynkeby Foods A/S har hovedsæde i Ringe på Midtfyn, beskæftiger godt 260 ansatte og omsætter for 923 mio. kr. (2019). Rynkeby Foods A/S står for produktion og distribution af varemærkerne Rynkeby, God Morgen og Brämhults.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.