Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent

Har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW forhandlerkæde, hvor dit stærke salgsgen og solide ambitionsniveau vil blive bragt i spil? Så er du muligvis vores nye salgskonsulent, der gennem stærkt samarbejde skal bidrage til at sikre god performance og høj kundeservice hos én af autobranchens store aktører.

MEDANSVARLIG FOR SALGSPERFORMANCE

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en salgskonsulent, der i samarbejde med både kollegaer og BMW Danmark skal være med til at sætte retningen for salget af nye såvel som brugte biler i forretningen. Din primære arbejdsopgave vil bestå i at yde professionel og serviceminded rådgivning til vores kunder, og herigennem sikre, at vi opretholder den høje kundetilfredshed. Ligeledes bliver du ansvarlig for at udarbejde finansieringsløsninger samt oprette kundeaftaler i henhold til både service og flexleasing.

I det daglige får du et tæt samarbejde med vores værksted og lager, hvorfor det er vigtigt , at du i rollen som salgskonsulent både kan tage ansvar og være en teamplayer, der kan agere på tværs af forretningen.

PERFORMANCE DREVET HOLDSPILLER

Du har forventeligt erfaring fra en lignende stilling som salgskonsulent i autobranchen og er således bekendt med både branchens trends samt de generelle kundepræferencer. Som person er du opsøgende og relationsskabende  i din tilgang til både kunder og kollegaer og motiveres af at opnå dine salgsmål med fokus på, at vores kunder altid får en premium oplevelse. Du befinder dig godt i et arbejdsmiljø med fart over feltet, og hvor performance bliver målt på baggrund af resultater. Desuden motiveres du af at arbejde i et team med en stærk holdmoral, og tager dig gerne tid til at hjælpe en kollega.

Endelig er du en stærk sælger, der behersker godt købmandskab og er i besiddelse af et drive, der kan levere på vores ambitiøse planer.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Som garanti- og uddannelsesansvarlig vil du arbejde på tværs af vores forretninger, hvor du bliver del af en forhandlerkæde med dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Du ansøger via linket "Søg stillingen". Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Helle Bak på tlf. 22226669 eller på mail  helbak@bag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.