Salgskonsulent

FTZ søger en proaktiv salgskonsulent med branchekendskab til Fynsområdet.

"I FTZ er der fart på, og vi har travlt med at levere reservedele til tiden – hele tiden. Derfor søger vi til en nyoprettet stilling en salgskonsulent, der sammen med 4 engagerede kolleger, skal være med til at sikre, at vi fortsat kan servicere og hjælpe vores kunder på Fyn med at udvikle deres forretning. Vi glæder os til at modtage vores nye kollega i teamet”

Jesper Bodin, Distriktschef


Om jobbet
Som Salgskonsulent har du til opgave at tilbyde kunderne vores reservedele, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter samt hjælpe dem til hele tiden at fokusere på de rigtige løsninger for deres forretning. 

Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje, herunder salgs- og indtjeningsudviklingen samt udviklingen i værkstedskoncepter og salget af fokusprodukter. 

Med dine menneskelige såvel som faglige evner agerer du sparringspartner for dine kunder i forhold til forretningsudvikling herunder driftsoptimeringer, nye muligheder og trends i markedet. 

Gennem stærke relationer har du en opgave i at identificere nye og uudnyttede forretningsmuligheder med kunden i centrum.

Stillingen har reference til distriktschefen, og du bliver en del af et stærkt og kompetent salgsteam.

Om dig
Vi forestiller os, at du har kendskab til autobranchen. Det vigtigste er dog, at du brænder for salg og er i besiddelse af godt købmandskab og kommercielt fokus.

Du er god til at kommunikere, er en god lytter, og du sætter en ære i at forstå dine kunders behov for at være en troværdig sparringspartner.

Du er en holdspiller og vil kæmpe for, at vores salgsteam bliver et vinderteam.

Desuden er du:

 • Fuld af "gå-på-mod” og trives med et højt tempo
 • Positiv og har humor - selv i en travl hverdag
 • En god relationsskaber
 • Bosiddende i distriktet
 • Indstillet på fleksible arbejdstider
 • Vi tilbyder
  Et spændende job med såvel faglige som personlige udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag, hvor du selv er med til at prioritere dine indsatser. Du bliver en del af en virksomhed, hvor kundefokus, medarbejderfokus, service og samarbejde er i højsædet. Autobranchen er i forandring, og i FTZ går vi forrest og er med til at præge udviklingen til gavn for vores kunder og deres fremtidige forretningsmuligheder.

  Du får:

 • Gode kollegaer og en fri omgangstone
 • Et alsidigt job hos den førende virksomhed i autobranchen
 • Et spændende og fagligt miljø med store udfordringer
 • Løn efter kvalifikationer + pension og sundhedssikring
 • Fri bil og fri telefon
 • Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte distriktschef Jesper Bodin på 20186158 eller Rekrutteringskonsulent Knud Herbert Sørensen på tlf.: 2795 7245 

  Vil du være FTZ’er? Såglæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV, som du bedes sende via linket ”Send ansøgning”.

  Tiltrædelse:

  Snarest muligt

  Arbejdssted:

  Fyn

  Yderligere oplysninger fås hos:

  Jesper Bodin
  Mobil: +45 20186158

  Arbejdstid:

  Fuldtid

  Arbejdsdage:

  Dag

  Jobtype:

  Fast

  Ansøgningsfrist:

  Ansøgningerne gennemgås løbende


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.