Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent af maskiner til optimering af produktionen

Hos LINDLARSEN søger vi en kollega til rådgivning og projektsalg af maskiner, anlæg og serviceydelser med fokus på optimering af kundens produktion. Projektstørrelsen er typisk 200.000-2.000.000 kr. Jobbet indebærer både salg til nye og eksisterende kunder i industrivirksomheder, der arbejder i materialerne træ, plast, komposit og alu.

I fællesskab med den adm. direktør, som er din nærmeste leder, defineres dit salgs- og specialområde. Det sker ud fra din erfaring, kompetencer og interesse. Dit geografiske kundesegment går fra Herning til Aarhus og ned til grænsen i Sønderjylland med hele Fyn inkluderet. Derfor er det fleksibelt, hvor i distriktet, du kan have bopæl. Hjemmearbejdsplads er også en mulighed.

Vi tilbyder

 • Automatiseringsmarkedet er stort og har lovende fremtidsudsigter. Du får gode forudsætninger for salg og at udnytte det uforløste potentiale.
 • Et alsidigt og stærkt produktsortiment fra bl.a. SCM Group - en af Europas førende leverandører.
 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med kunde- og produktansvar. Masser af handlefrihed i forhold til at lukke salget og mulighed for at gå nye veje.
 • En 100% privatejet og stabil virksomhed med flad struktur og korte beslutningsveje.
 • Skræddersyet og grundig oplæring - bl.a. i produktsortimentet og overlevering af eksisterende kunder. Det sker med hjælp fra fagligt stærke kollegaer, en tilgængelig leder og undervisning fra leverandøren i Italien.
 • Konkurrencedygtig løn der forhandles ud fra dine kvalifikationer. Afhængigt af dine ønsker er vi åbne for forskellige modeller med fast løn og bonusordninger/provision.

Om LINDLARSEN

Hos LINDLARSEN leverer vi produktionsoptimering, der gavner bundlinjen hos vores kunder. Solide kompetencer og løsninger bestående af maskiner, service, reservedele og forbrugsvarer til den træ-, alu- og plastbearbejdende industri og som er baseret på mere end 40 års erfaring i branchen. Vi samarbejder med internationalt førende maskinproducenter og vores team består nu af 33 medarbejdere, samt et netværk af fast tilknyttede samarbejdspartnere. Vi har hjemme i Herning og opererer landsdækkende indenfor alle områder. Se også www.lindlarsen.com.

For at få succes i jobbet

 • Du har en solid teknisk forståelse for vores kunders processer, og hvilke løsninger der er mest effektive for dem. Du rådgiver om den værdimæssige forskel for deres produktion. Forudsætningen for det kan være praktisk erfaring og/eller en baggrund som maskinsnedker, produktionsteknolog m.m.
 • Du skaber resultater via en ærlig, lyttende og nysgerrig tilgang til kunderne.
 • Du er resultatorienteret og har en udpræget konkurrencementalitet.
 • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker. Du skaber og fastholder den længerevarende relation.
 • Du trives med selvstændighed, har en struktureret tilgang og er god til at planlægge og styre din tid.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.