Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent - Best One

DEDIKATION søger en konkurrenceminded salgskonsulent med minimum to års erfaring som sælger inden for B2B til at skabe yderligere vækst hos Best One. Du skal ikke bare ringe kold kanvas og booke møder med kunderne, du skal også opbygge, rådgive og vedligeholde din egen kundeportefølje med fokus på deres vækst.

Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling, og forventningen er, at du tager aktivt del i kampen om at nå Gazelle hattrick med endnu en pris i 2021. Hos Best One er holdånd og vindermentalitet nemlig en integreret del af kulturen.

Primære opgaver
Online markedsføring er omdrejningspunktet hos Best One, og din primære opgave bliver at identificere potentielle kunder og ikke mindst hale dem i land, så du kan opbygge en stabil kundeportefølje – arbejdet indebærer blandt andet:

  • Kold kanvas og mødebooking
  • Udekørende salg
  • Udarbejdelse af kundepræsentationer
  • Pleje og vedligehold af egen kundeportefølje
  • Kunderådgivning
Kompetencer og egenskaber
Vi forventer, at du har minimum to års erfaring med salg inden for B2B, og ikke mindst at du er klar til at yde en stor indsats for at skabe resultater.
Derudover forventer vi, at du:
  • Er konkurrenceminded og drives af ambitiøse mål
  • Får energi af at skabe synlige resultater – på egne og kundens vegne
  • Er nysgerrig på din egen personlige og faglige udvikling
  • Trives i et dynamisk og travlt miljø med fokus på fællesskab
Læringskurven hos Best One er stejl, og du skal være klar til at tage ansvar. Som en del af en allerede fremragende salgsafdeling bliver der lagt vægt på en proaktiv indstilling, når du skal udvikle dig som sælger.

Faglig udfordring, medindflydelse og fællesskab
Som salgskonsulent hos Best One bliver du kontinuerligt udfordret på din faglighed, og du har mulighed for at rykke dig langt og hurtigt. Samtidig bliver du en del af et ambitiøst og stærkt fællesskab, hvor der er fokus på resultater og sammenhold.
Du får rig mulighed for at præge din egen løn, da vi tilbyder en solid grundløn og en fantastisk provisionsmodel uden loft, ligesom du får adgang til en god frokostordning og bil til rådighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Laudrup på tlf. 71 74 74 78. Opstart ønskes hurtigst muligt, ansøgninger behandles løbende og vi ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

DEDIKATION, Hire for attitude, train for skills!


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.