Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent digitale cloudbaserede services, KONE Herlev

 

Brænder du for at repræsentere en markedsførende virksomhed i elevatorbranchen ? Vil du proaktivt og effektivt arbejde med KONEs løsninger inden for People Flow samt markedsføre KONEs innovative serviceløsninger over for ejendomsejere og andre fra ejendomsbranchen? Så skal du søge dette spændende job som Sales Specialist med gode muligheder for indflydelse i et uformelt miljø med kompetente og motiverede kolleger. Du ansættes i vores Service Sales Team med tilknytning til vores kontor i Herlev.

Din rolle
I rollen som Sales Specialist skal du i tæt samarbejde med et team på 4 erfarne kolleger udvikle og udbygge eksisterende kunderelationer inden for cloud-baserede serviceløsninger.

For fortsat at være en attraktiv leverandør på markedet er det vigtigt, at du er med til at differentiere virksomheden fra andre udbydere via god, professionel og troværdig sparring og promovering af KONEs digitale løsninger.

Din profil
Du skal have en uddannelsesmæssige baggrund inden for  teknologi eller salg alternativt have en business-uddannelse. Det vigtigste er, at du har en god forståelse for salg af serviceløsninger og en stor interesse for teknologi og forretningsudvikling.

Som person søger vi en som:

  • Har hunter-mentalitet
  • Er løsningsorienteret med evne til at formidle et budskab
  • Har arbejdet med salg af service (gerne kontraktsalg)
  • Er en teamplayer med et højt energiniveau
  • Arbejder struktureret og kvalitetsbevidst
  • Kan kommunikere på dansk og engelsk .

Hos KONE har vi følgende værdier:
Vi passer på hinanden - Vi er engagerede i vores kunders succes - Vi samarbejder som ét team - Vi handler med mod.

Vi tilbyder

  • Et spændende job med gode muligheder for indflydelse i et uformelt miljø med kompetente og motiverede kolleger
  • Faglige og personlige udfordringer i et godt arbejdsmiljø
  • En god fast løn, en bonusordning, en pensionsordning samt en sundhedsforsikring
  • Firmabil

Din ansøgning
Er ovenstående noget for dig? Så send venligst din ansøgning med CV allerede i dag eller senest den 8. februar 2021. Såfremt du ikke har dit CV tilgængeligt, er du velkommen til at søge med din LinkedIn profil. Skulle du have spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sophie Tigerhielm Rezaei +46 10 2184012.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Hos KONE er vores mission at forbedre flowet i byerne. Som verdensførende inden for elevator- og rulletrappebranchen leverer KONE elevatorer, rulletrapper, automatiske døre og porte samt service- og moderniseringsløsninger, der tilfører værdi til enhver bygnings livscyklus.

Med et mere effektivt People Flow® gør vi det sikkert, behageligt og trygt for mennesker at bevæge sig rundt i højere og mere intelligente bygninger. Sammen med vores partnere og kunder over hele verden er vi med til at forbedre livet i byerne. I 2019 havde KONE en årlig nettoomsætning på næsten 10 mia. EUR og over 60.000 ansatte ved udgangen af året. KONEs B-aktier er noteret på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland.

Læs mere om os på www.kone.dk


#LI-SCA

Hos KONE har vi fokus på at skabe en innovativ arbejdskultur baseret på samarbejde, hvor vi sætter pris på bidraget fra alle vores medarbejdere. For os er medarbejdernes engagement et vigtigt fokusområde, og vi tilskynder deltagelse og delingen af oplysninger og ideer. Levedygtighed er en integreret del af vores kultur og det daglige arbejde. Vi overholder etiske fremgangsmåder for forretningsførelse og vil gerne udvikle en samarbejdsbaseret kultur, hvor kollegerne har tillid til og respekterer hinanden, og hvor en god performance bliver anerkendt. Vi er et rigtigt godt sted at arbejde, og vi kan dermed med stolthed tilbyde en række forskellige oplevelser og muligheder, der vil hjælpe dig med at nå dine karrieremæssige og personlige mål og samtidig sikre, at du kan leve et sundt og afbalanceret liv.

Læs mere på www.kone.com/careers


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.