Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent for Avita

Salgskonsulenter søges til opsøgende salg via telefon.

Lige nu søger vi konsulenter til flere af vores samarbejdspartnere, så vi vil meget gerne tale med dig, der ønsker nye udfordringer i et job, hvor du får muligheden for at lære mange forskellige brancher at kende. I øjeblikket arbejder vi med kunder indenfor telekommunikation, magasinudgivelse, forbrugerorganisation og fundrasing.

Vi arbejder ud fra vores værdisæt, og søger medarbejdere, der er glade, ihærdige, ambitiøse, tillidsfulde og åbensindede, som vi selv er.

Avita ligger midt i Næstved kun 600 meter fra stationen og 100 meter fra gågaden.

Vi tilbyder:

  • Fleksibel arbejdsplan med 24 – 40 timer om ugen.
  • Lyse lækre lokaler med nyeste IT-teknologi indenfor telemarketing.
  • Fast timeløn på 100,00,-
  • Fordelagtig provision uden loft og evt. bonus.
  • Engagerede kollegaer, som glæder sig til at møde dig og hjælpe dig godt i gang.

Arbejdstiden ligger: Mandag-fredag 9:30-16:00, med mulighed for at arbejde forskudt, fx 12:00 til 18:15 eller 20:45, samt ekstra frivillige vagter aften og weekend.

Vi arbejder professionelt og med udgangspunkt i den enkelte kunde og medarbejder. Vi uddanner løbende vores medarbejdere og sikrer igennem coaching og højt aktivitetsniveau de bedste rammer for succes.

Ser du dig selv som en af vores nye, dygtige kollegaer, så ring til os allerede i dag på 63 25 24 00, send din ansøgning via job@avita.dk eller gå ind på http://www.blivsalgskonsulent.dk og læse mere.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her