Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent med landbrugsbaggrund til Allflex dan-mark

Vil du bruge din landbrugserfaring til at sælge øremærker til landbruget ? Foodjob Nordic søger en landbrugsprofil med kommercielt flair til Allflex dan-mark – Dan-marks ledende øremærkeproducent. Allflex dan-mark er en del af Allflex-koncernen, som er verdens største producent af animalsk identifikation for alle dyrearter og monitoreringspro-dukter til kvæg. Allflex dan-mark er beliggende i Lemvig med administration og produktion – organisationen består af 10 medarbejdere.

Hos Allflex handler det om at levere de bedste produkter og den bedste service til landmændene. Din primære opgave ligger i at kommunikere Allflex’ værdier og løsninger med fokus på at levere den bedste service både før, under og efter salget. Det handler om at lytte til kunderne for at afdække deres reelle behov og at skabe tillid gennem serviceminded og troværdig vejledning.

 Jobbet indebærer bl.a.:

·         Telefonisk betjening af kunder – vejledning i produkter og løsninger

·         Løbende telesalg og andre salgsrelaterede opgaver

·         Demonstration af øremærkningsvogn m.m.

·         Deltagelse i messer og skabelse af et godt netværk i sektoren

·         Løbende udbygning af kendskabet til produkter og marked

Du bliver en del af et kommercielt team, som gennem kundeservice på et højt niveau løbende arbejder på at sikre og udbygge Allflex’ markedsledende position. Teamet er kendetegnet ved professionalisme, humor og stærkt sammenhold.

Hvis du har en interesse for dansk landbrug og et ønske om at bidrage til udviklingen af animalsk produktion, så er jobbet en unik mulighed for et karriereskridt i retning af rådgivning og salg. Allflex skræddersyr et introduktionsforløb, der passer til dine kvalifikationer, og som ruster dig til opgaverne. Du får et indgående kendskab til produkterne samt til hele forløbet fra produktion til salg og levering.

Allflex tilbyder en fuldtidsstilling med fast løn, bonus og pension.

Arbejdsstedet er Allflex dan-mark’s adresse i Lemvig.

Kvalifikationer

Med en baggrund som driftsleder, agrarøkonom eller lignende erfaring fra landbruget kan du bringe din viden om branchen med ind i salgsrollen. Har du allerede salgserfaring, er det naturligvis en fordel, men med det rette flair, er det også en mulighed, at du kan tillære den del.

For at få succes i rollen er det afgørende, at du formår at skabe gode relationer til både eksisterende kunder og til nye potentielle kunder. Derfor er det vigtigt, at du besidder gode kommunikationsegenskaber. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du har nogen IT-erfaring med værktøjer som Officepakken.

Som person har du gå-på-mod samt en ambitiøs og resultatorienteret indstilling. Du trives med at blive målt på dine resultater, og du kan se dig selv tage udfordringen op hos Allflex.

Yderligere information og ansøgning

Du kan finde mere information om Allflex dan-mark på www.allflex.dk samt på facebook: https://www.facebook.com/Allflex.dk/

Senior Advisor & Partner Martin Guldsø Alsted, Foodjob Nordic, tel. +45 2917 1009, email: mga@foodjobnordic.com kan desuden kontaktes for yderligere information om stillingen. 

Sådan ansøger du


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.