Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent - med potientiale

Vi har travlt og søger derfor vores næste kollega. Vi har brug for en erhvervssælger til at varetage opsøgende salg af vores buisness to buisness produkter.

KLC Erhverv / Tele Silkeborg ApS sælger telefoni til erhvervsvirksomheder i en stor del af Jylland. Vi har et af markedets bedste produkter med stor flexibilitet og masser af valgmuligheder for vores kunder. Det er derfor vores opgave at rådgive vores kunder og finde den løsning der passer præcis til kundens behov.

Vi sætter service og tilgængelighed meget højt, og ved at det er værdsat af alle vores nuværende kunder. Kontakter du os får du en medarbejder der via faglighed og erfaring løser den opgave du kontakter os med, og det vel at mærke stort set med det samme.

Jobbet er en fuldtidsstilling, vi står for den nødvendige oplæring og stiller derfor ikke de store krav til brancheerfaring, selv om det naturligvis vil være en fordel.

Tror du på dig selv, og kan du overbevise os om det samme, er det vigtigere end års erfaring.

Skriv en kortfattet ansøgning som stiles til Anders Krogsgaard, og mail den til os på: silkeborg@klcerhverv.dk.

Du får en bekræftelse på at vi har modtaget din ansøgning og hører kun fra os igen, såfremt vi ønsker at gå i en videre proces. Da covid19 stadig hænger over os alle, kan det godt være at vi ikke ønsker at besætte stillingen for til august i år.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.